‘Recep İvedik 2’ Türkiye'den önce Almanya'da

Güncelleme Tarihi:

‘Recep İvedik 2’ Türkiyeden önce Almanyada
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2009 20:20

‘RECEP İvedik 2’ filminin Almanya gösterimini üstlenen Troja Film prodüksiyon şirketi yetkilileri, Karli Sinemasında düzenledikleri basın toplantısıyla filmin galasını kamuoyuna duyurdular.

Oyuncu Şahan Gökbakar'ın canlandırdığı ‘Recep İvedik’ adlı filminin 2'nci bölümü, 11 şubatta Berlin'de düzenlenecek bir galayla start alacak.

Berlin'de Karli sinemasında gerçekleştirilecek filmin galasına oyuncu Şahan Gökbakar ve yönetmen Togan Gökbakar ve bazı oyuncular katılacaklar. Oyuncu Şahan Gökbakar, filmden önce hayranlarıyla buluşacak, onlarla sohbet ederek isteyenlerle fotoğraf da çektirecek.

Recep İvedik 2 filmi ile ilk kez bir Türk filmi Türkiye'den önce Almanya'da gösterilecek. Film, 11-12 Şubat'ta Berlin'de vizyona girerken ancak 13 Şubat'tan itibaren Türkiye'de gösterilmeye başlanacak.

Geçen sene Türkiye'de en çok izlenen filmler arasında olan Recep İvedik filmi Almanya ve Avrupa'da da Türk izleyiciler tarafından büyük bir beğeniyle karşılanmış, filmi sadece Almanya'da 314 bin kişi, bütün Avrupa'da ise toplam 435 bin kişi izlemişti.

Basın toplantısında konuşan Troja filmin temsilcisi Seyran Pehlivan, Berlin'de yaşayan Türkler'in filme yine çok büyük ilgi göstereceklerini umduklarını söyledi. Filmin galasını özellikle Berlin'de Türklerin çok yoğun olarak yaşadıkları Neuköln ve Kreuzberg semtlerinde bulunan Karli Sineması'na aldıklarını belirten Pehlivan, gala gösterisinin bütün herkese açık olacağını bildirdi. Karli sinemasındaki 9 salonun hepsini tuttuklarını ve 11 Şubat akşamı bütün salonlarda sadece Recep İvedik 2 filminin gösterileceğini söyleyen Pehlivan, aynı anda 2 bin 400 kişinin bu filmi izleyebileceğini ve salonların dolacağını umduklarını belirtti.

Recep İvedik'in 2'nci bölümünde, Recep bu sefer İstanbul'u birbirine katıyor. Recep'in tek akrabası, kendisi gibi kıllı ve oldukça yaşlı babaannesidir. Babaannesi, Recep'in yaşadığı sarhoş, aylak hayatı bırakıp adam olmasını ister. Filmde, bu kez de Recep İvedik'in hep babaannesinin istekleri doğrultusunda adam olma gayretleri anlatılıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!