Real Madrid Milan maçı hangi kanalda saat kaçta? CANLI İZLE

Güncelleme Tarihi:

Real Madrid Milan maçı hangi kanalda saat kaçta CANLI İZLE
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2015 15:20

Real Madrid Milan maçı bugün oynanacak. Avrupa'nın önemli takımlarının mücadele ettiği hazırlık turnuvasında bugün Real Madrid Milan ile karşılaşacak. Real Madrid Milan maçı saat kaçta hangi kanalda canlı izlenecek? Detaylarda ...

Haberin Devamı

Real Madrid Milan maçı bugün hangi kanalda saat kaçta olacak. 2015 Uluslararası Şampiyonlar Kupası bugün heyecanlı bir maça sahne oluyor.

REAL MADRİD MİLAN MAÇI SAAT KAÇTA

Avrupa'nın önemli futbol takımlarının mücadele ettiği hazırlık turnuvası 2015 Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda Real Madrid, Milan ile karşılaşacak. Uluslararası Şampiyonlar Kupası Çin turnuvasında, Real Madrid Milan maçı Kanal D'den canlı olarak yayınlayacak. Maçın başlama saati ise 15:00.


Bu yıl formatında değişikliğe gidilen Uluslararası Şampiyonlar Kupası, Kuzey Amerika, Çin ve Avustralya olmak üzere 3 farklı turnuva şeklinde düzenleniyor. Turnuvaya, aralarında İngiltere'den Manchester United, Chelsea ve Manchester City, İspanya'dan Barcelona ve Real Madrid, İtalya'dan Milan, Inter, Roma ve Fiorentina, Fransa'dan Paris Saint-Germain ve Portekiz'den Benfica gibi Avrupa futbolunun önde gelen takımları da katılıyor.Real Madrid hazırlık karşılaşmaları minvalinde gerçekleştirilen Uluslararası Şampiyon Kulüpler kupası’nda kazanan kim olacak merak ediliyor.

Haberin Devamı

REAL MADRİD MİLAN MAÇI CANLI İZLE

BAKMADAN GEÇME!