Raylardan geçerken trenin altında kaldı

Güncelleme Tarihi:

Raylardan geçerken trenin altında kaldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2007 18:25

UŞAK'ta, rayların üzerinden karşıya geçmeye çalışan emekli işçi Ramazan Kurt, Afyon-Manisa seferini yapan yük treninin altında kalarak, yaşamını kaybetti.

Haberin Devamı

Kaza, Uşak-Ulubey Tren Hattı'nın Halk Konutları Mevkiinde, bugün saat 11.30 sıralarında meydana geldi. Uzun yıllar Almanya'daki bir otomotiv firmasında işçi olarak çalışan, beş yıl önce emekli olduktan sonra eşi ve iki çocuğu ile Uşak'a yerleştiği öğrenilen Ramazan Kurt (57), Halk Konutları Mevkii'nde, demiryolundan karşıya geçmek isterken Afyon-Manisa seferi yapan 34852 sefer sayılı yük treninin altında kaldı. Trenin altında metrelerce sürüklenen Kurt, olay yerinde can verdi. Polis ekipleri, üzerinden kimlik çıkmayan Ramazan Kurt'u, cep telefonundan aradıkları bir yakını sayesinde teşhis edebildi. Polis ekipleri, daha sonra Kurt'un ailesini arayarak, acı olayı bildirdi.

Kazayı duyarak olay yerine gelen Uşak Garı'nda görevli Hareket Kontrol Müdürü Kahraman Topbay, ölenin babasının yakın akrabası Ramazan Kurt olduğunu görünce, gözyaşlarına boğuldu. Topbay, mesai arkadaşları tarafından güçlükle sakinleştirildi. Kazanın ardından tren yoluna devam ederken, Kurt'un cenazesi, Uşak Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!