Randevusuz muayene etmeyen doktor Elif Dağıstan Ergin'e yumruklu saldırı

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2022 16:47

Tokat'ta devlet hastanesinde dahiliye uzmanı Dr. Elif Dağıstan Ergin, annesini randevusuz muayene ettirmek isteyen Celal Y.'nin (47) yumruklu saldırısına uğradı. Bu anlar güvenlik kamerasına yansırken, Celal Y. ise gözaltına alınarak tutuklandı.

Haberin Devamı

Olay, Tokat Erbaa Devlet Hastanesi'nde meydana geldi. Celal Y., dahiliye uzmanı Dr. Elif Dağıstan Ergin'in odasının kapısını çalarak annesi Yüksel Y.'yi muayene ettirmek istediğini söyledi. Dr. Ergin de öğle arasında olduklarını ve randevu alması gerektiğini belirtti.

Buna sinirlenen Celal Y., odaya girip, zorla dışarı çıkardığı doktora yumruk attı. Celal Y., çevredekilerin müdahalesiyle durdurulurken, bu anlar ise güvenlik kamerasınca anbean kaydedildi. 

Randevusuz muayene etmeyen doktor Elif Dağıstan Ergine yumruklu saldırı

TUTUKLANDI

Randevu alması gerektiğini söyleyen Dr. Elif Dağıstan Ergin'e yumrukla saldıran Celal Y., polis ekiplerince gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen Celal Y., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Çamlıbel T Tipi Cezaevine gönderildi. Dr. Elif Dağıstan Ergin'in ise sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!