Pusuyla gelen vahşet

Güncelleme Tarihi:

Pusuyla gelen vahşet
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2009 12:39

BURSA’nın Karacabey İlçesi’nde yolda selektör yapılması yüzünden çıkan tartışmada annesi 22 yaşındaki Burcu Atış’ın taş yağmuruna tutularak can verdiği olayda yaralanan 3 yaşındaki Minel Atış, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ndeki tedavisi tamamlanarak taburcu edildi. Sürekli olarak annesini arayan Minel’in haykırışları hastanedekileri ağlattı.

Haberin Devamı

KÜÇÜK MİNEL TABURCU EDİLDİ

Karacabey İlçesi’nin Hotanlı Köyü yakınlarında hafta sonu meydana gelen olayda, 16 TH 602 plakalı otomobiliyle Sultaniye Köyü’ndeki bir düğünden dönen 26 yaşındaki Kamil Atış, yolda 16 U 0570 plakalı aracın sürücüsü H.K. ile selektör yüzünden tartışmış; ardından yola devam eden Kamil Atış’ın aracı Hotanlı Köyü yakınlarında kurulan barikatla durdurulmak istenmişti. Tartıştığı kişilerin telefonla haber verdiği arkadaşları tarafından durdurulmak istenen Kamil Atış’ın aracı hızla barikatı geçmeye çalışırken, taş yağmuruna tutulmuş, grubun attığı büyük bir taş ön koltukta oturan Kamil Atış’ın eşi Burcu Atış’a ve kucağındaki kızı Minel’e çarpmıştı. Başına isabet eden taşla ağır yaralanan Burcu Atış, eşi tarafından kaldırıldığı Karacabey Devlet Hastanesi’ne yaşamını yitirmiş, Minel ise Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılmıştı.

Beyin travması geçirdiği bildirilen Minel Atış, Pediatrik Nöroşirurji Kliniği’nde tedavi altına alındı. Gözlerini açar açmaz annesini arayan küçük kızı teyzesi Ayşenur Tümen teselli etmeye çalıştı. Küçük kızın yaşadığı dramı öğrenen hemşireler de Minel’i kucaklarına alarak sevdi. Karacabey Lisesi 12'nci sınıf öğrencisi Ayşenur Tümen, “Minel’in ağlayışlarını, o kişilerin de duymasını isterdim. Bu çocuk burada ‘anne anne’ diye geceler boyu gözyaşı döktü. Zor sakinleştirebildik. Onlara en ağır ceza verilmeli. Bu çocuğun buradaki ağlayışları hepimizin içini yaktı” dedi.

Hastanedeki tedavi tamamlanan küçük Minel, bugün akşam saatlerinde taburcu edilerek yakınları tarafından Karacabey’e götürüldü.

Yaşananlardan büyük üzüntü duyduğunu vurgulayan Kamil Atış, “Keşke tartışmasaydım. Umursamayıp yoluma devam etseydim. Böyle bir şey olacağı aklımın ucundan geçmezdi. Pusu kuracaklarını ve işi bu kadar büyüteceklerini tahmin edemedim” demişti. Olaydan sonra Karacabey Jandarma Bölük Komutanlığı 17 yaşındaki H.K., G.K., O.K. ile 29 yaşındaki Şükrü A. ve 19 yaşındaki İsmail E.’yi gözaltına almış, mahkemeye çıkarılan zanlılardan H.K. ve arkadaşları G.K., O.K. tutuklanmış, Şükrü A. ve İsmail E. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!