Pusuya düşürülerek çapraz ateşte öldürüldü

Güncelleme Tarihi:

Pusuya düşürülerek çapraz ateşte öldürüldü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2008 07:55

Fatih Balat'ta Karagümrük çetesi lideri Nuri Ergin'in adamlarından biri olduğu iddia edilen kişi pusuya düşürülerek çapraz ateş altında öldürüldü.

Haberin Devamı

Fatih'te 3 ay önce şartlı tahliye ile cezaevinden çıkan Ömür Milkaya, kimliği belirsiz kişiler tarafından kurşunlandı. Olaydan 1 saat önce telefonla tehdit aldığı belirlenen Milkaya'nın pusuya düşürüldüğü belirlendi. Polis failleri belirlemeye çalışırken, Milkaya'nın Karagümrük çetesi lideri Nuri Ergin'nin adamlarından olduğu iddia edildi.

 

Adam öldürme ve yaralama suçlarından çok sayıda sabıkası bulunan, ve 3 ay önce şartlı tahliye edilen 37 yaşındaki Ömür Milkaya, pusuya düşürülerek öldürüldü. Cinayetten yaklaşık bir saat önce Balat'taki evinde telefonla tehdit alan Milkaya, tehditlere aldırmadan motosikletiyle dışarı çıktı. Kasım Gürani Mahallesi'nde çarpraz ateşe tutulan Milkaya, silahını ateşleyemeden can verdi. Saldırganlar olayın ardından kaçmayı başarırken, mahalle sakinleri silah sesleri üzerine sokağa döküldü. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi aldı. Daha sonra cumhuriyet savcısı olay yerine gelerek incelemede bulundu.

 

Haberin Devamı

Karagümrük çetesi lideri Nuri Ergin'in adamlarından olduğu öğrenilen Ömür Milkaya'nın adam öldürme ve yaralama suçlarından sabıkası olduğu, poliste de çok sayıda suçtan kaydı bulunduğu bildirildi. Milkaya'nın, son olarak 7 yıl önce öldürülen abisi Aziz'in katillerini 2003 yılında vurduktan sonra cezaevine girdiği belirlendi. 3 ay önce şartlı tahliye edilen Milkaya'nın cezaevinden çıktığından beri tehdit edildiği belirtildi. Milkaya'nın, 3 gün önce de uğradığı bir silahlı saldırıdan sağ kurtulduğu ortaya çıktı.

 

Milkaya'nın öldürülme haberini alan arkadaşları olay yerine akın etti. Polis ekipleri güvenlik şeridini alarak cesedin yanına gelmeye çalışan arkadaşlarını engellemeye çalıştı. Ancak güvenlik şeridini aşmaya çalışan bir kişiyi 2 polis engellemeyedi. Polisleri önüne katarak güvenlik şeridini geçmeye çalışan bu kişi polsler tarafından yere yıkılarak etkisiz hale getirildi. Sakinleşmesi için yerde bekletilen bu kişi polis ekiplerine arkadaşını göstermeleri için adeta yalvardı.

 

Haberin Devamı

Polislerin üzerinden kalkmayarak yerde beklettiği bu kişi daha sonra cesedin başına gelerek konuşmaya başladı. Ölen arkadaşının sözünü dinlemediğini söyleyen arkadaşı uzun süre cesedin başında bekledi

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!