Poyraz Karayel 58. son bölümde Poyraz vuruldu mu?

Güncelleme Tarihi:

Poyraz Karayel 58. son bölümde Poyraz vuruldu mu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2016 10:30

Kanal D'nin heyecan dolu dizisi Poyraz Karayel dün akşam 58. son bölümü ile ekrana geldi. Heyecan dolu gelişmelerin yaşandığı Poyraz Karayel son bölümde Neşet ve Poyraz karşı karşıya geldi. Neşet, sırlarını öğrenen Poyraz'ı vurdu mu? Poyraz Karayel 58. son bölümde yaşananlar ve dahası haberimizde.

Poyraz Karayel 58. bölüm için nefesler tutuldu. Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi olan Poyraz Karayel'de Poyraz ve Neşet arasında gerginlik artıyor. Ayşegül ise iyice tehlikeye bulaştı. Neşet ve Ayşegül'ün yakınlaşması Poyraz'ı nasıl etkileyecek? Poyraz Karayel 58. bölümde yaşananları derledik.

Haberin Devamı

Aysen Berk’in kaçırılması Neşet’i harekete geçirir.

Heisenberg sandıkları kişinin Aysen Berk adında bir kadın olduğunu hem Ayşegül hem de Poyrazlar farklı şekillerde öğrenmişlerdir. İki taraf da Aysen Berk’in peşine düşer. Ama Aysen Berk’i ele geçiren Poyrazlar olur.

Bu duruma çok sinirlenen savcı, Ayşegül’e rest çeker. Ayşegül ne yapıp edip Poyrazlardan Aysen Berk’in saklandığı yeri öğrenmek zorundadır. Bu arada Aysen Berk’in kaçırılması Neşet’i de harekete geçirir. Ayşegül ise savcıya bilgi taşımak için Neşet’e yakın davranmaya çalışmaktadır. Ayşegül’ün Neşet’e bu yakın davranışları İhsan’ı şüphelendirir. İhsan Ayşegül’ün peşine düşer. Poyraz ise Neşet’in peşindedir.

Neşet Poyraz’ın kendisini çözdüğünü anlayınca ölümcül bir karar verir. Ama tek ölüm tehlikesiyle karşı karşıya olan Poyraz değildir...

Haberin Devamı

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜM İZLE

 POYRAZ KARAYEL 58. BÖLÜM FRAGMANI İZLE!


POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜM İZLE

 

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Poyraz, Ayşegül’ün polisle başı derde girmesin diye büyük bir fedakarlık yapmış ve Ayşegül’ü hayatından çıkarmıştır. Ama ayrılık acısı ikisini de ayrı ayrı yakmaktadır. Poyraz’ın tek umudu bu uyuşturucu ağını çökerterek bu işten kurtulmak ve Ayşegül’üne kavuşmaktır. Bu doğrultuda Sadreddin Poyrazlara diğer taraftan haber taşımaktadır.

Sadreddin bir uyuşturucu sevkiyatıyla ilgili duyum alır. Bunun üzerine Poyrazlar bir operasyona girerler. Ama bu operasyon Neşet’in içerde bir casus olduğuna dair kuşkulanmasına neden olmuştur. Şimdi Neşet Poyrazları adım adım yeni kurduğu tuzağa doğru çekmektedir... Ayşegül ise yeni başladığı işiyle ve Neşet’le ilgili gerçeklerle hiç beklemediği biri sayesinde yüzleşmenin eşiğindedir...

Poyraz Karayel 58. son bölümde Poyraz vuruldu mu

Poyraz Karayel 58. son bölümde Poyraz vuruldu mu



BAKMADAN GEÇME!