Pompalı tüfekle 2 kişiyi rehin aldı

Güncelleme Tarihi:

Pompalı tüfekle 2 kişiyi rehin aldı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2015 14:43

İzmir'in Aliağa ilçesinde Osman G, Songül T ve oğlunu pompalı tüfekle rehin aldı. Olay sonrası özel hareket polisi ve keskin nişancılar alarma geçti. 6 saat süren ve yasak aşk iddiası ortaya atılan kriz, can kaybı yaşanmadan çözüldü.

Haberin Devamı

Songül T ve 19 yaşındaki oğlu Muzaffer T. Ekim Sitesi C Blok'un 6. kattaik eve temizliğe gitti. İddialara göre, Songül T. ile ilişki yaşadığı iddia edilen Osman G., ev sahibi çıktıktan sonra elindeki pompalı tüfekle sabah saatlerinde eve gelerek Songül T. ve oğlu 19 yaşındaki oğlu Muzaffer T.'yi rehin aldı.

KESKİN NİŞANCILAR ALARMDA

Olay duyulur duyulmaz İzmir polisi alarma geçti. Bölgeye keskin nişancılar, özel harekatçılar ve çok sayıda takviye ekip sevk edildi. Keskin nişancılar, çevredeki binalarda konuşlanırken, polis ekipleri de olay yerine şerit çekerek bölgedeki güvenlik önlemlerini artırdı. Öte yandan 112 acil servis ekipleri ve itfaiye ekipleri de bölgede hazır bekletildi.

Haberin Devamı

6 SAAT SONRA KADININ OĞLUNU BIRAKTI

Bölgede rehine krizi devam ederken, 6 saatin sonunda Osman G., Songül T.'nin 19 yaşındaki oğlu Muzaffer T.'yi serbest bıraktı. Polis ekipleri tarafından teslim alınan Muzaffer T., ifade için emniyete götürüldü.

YASAK AŞK İDDİASI

Rehine olayıyla ilgili ayrıntılar yavaş yavaş ortaya çıkarken, Osman G. ve Songül T'nin sevgili olduğu iddia edildi. Songül T'nin ayrılmak istediğini Osman G.'ye anlatınca olayların yaşandığı öne sürüldü.

Haberin Devamı

Ev sahibi Nevzat Kaya ise, olay şöyle anlattı: "Üniversiteli çocuğu ile birlikte temizlikçi kadını bıraktık. Ondan sonra emniyetten telefon edildi. Anahtarınız varsa getirin rehin alındılar diye. Mesele nedir biz de bilmiyoruz." Öte yandan, Osman G'nin babası ve ağabeyi de olay yerine gelerek, şahısı ikna etmeye çalıştı. Polis ekiplerinin ikna çalışmaları sürüyor.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!