Polisten kaçmak için çok gizli bölme

Güncelleme Tarihi:

Polisten kaçmak için çok gizli bölme
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 2008 16:41

Tıpkı Rusların matruşka bebekleri gibi evindeki iç içe geçen gizli bölmede yakalanan kadının suç dosyası kabarık çıktı. 60 dolandırıcılık, 3 gasp olayından arandığı anlaşılan kadını özenle hazırladığı gizli bölme de kurtaramadı.

Haberin Devamı

Suç makinesi kadın gizli bölmede yakalandı

ADANA’da, polisin düzenlediği operasyonda, evindeki camekanlı dolabın arkasındaki özel bölmede saklanırken yakalanan Güllü Güvercin’in suç dosyası kabarık çıktı. Güvercin’in 60 dolandırıcılık, 3 gasp olayından arandığı anlaşıldı.

Yavuzlar Mahallesi 87, 91 ve 95 sokaklarda oturan ve aşk vaadiyle dolandırıcılık yapan Cono Aşireti mensupları hakkında şikayetlerin artması üzerine büyük çaplı operasyon düzenleyen Asayiş Şube Müdürlüğü, Organize ve Çevik Kuvvet Şubeleri, havadan helikopterli ekibin desteğiyle, dün, ‘Aşk operasyonu’ düzenlemişti. Aynı anda ailelerin bulunduğu sokaklara girip, önceden saptanan evlere baskınlar düzenleyen polis, uzun zamandır yakalamaşa çalıştığı Güllü Güvercin’i özel olarak yaptırdığı camekanın arkasındaki gizli bölmede bulup, yakalamıştı. Güvercin’le birlikte 1’i erkek 4 kişi yakalanmıştı.

4 zanlı sorgularından sonra mahkemeye sevk edildi. 3 kişi savcılıkça serbest bırakılırken, aşk vaadiyle kandırdığı 60 kişiyi dolandırdığı öne sürülen, 3 gasp gerçekleştirdiği, bu suçlardan da arandığı belirlenen Güvercin ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!