Polisin evinde sevinç gözyaşları

Güncelleme Tarihi:

Polisin evinde sevinç gözyaşları
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2013 13:15

Van'ın Çatak İlçesi’nde evine giderken 2011 yılında PKK’lılar tarafından kaçırılan polis memuru Nadir Özgen ve diğer kamu görevlilerinin serbest bırakılmasını televizyondan izleyen anne Müşerref Özgen ile yakınları, sevinç gözyaşları döktü. Anne Özgen, "Gözüme uyku girmiyor, oğlumu karşımda görüp sarılmak istiyorum" diye konuştu.

Van’ın Çatak İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan ve 9 Eylül 2011 tarihinde evine gittiği sırada PKK’lı teröristler tarafından kaçırılan polis memuru 29 yaşındaki Nadir Özgen ile çeşitli tarihlerle alıkonulan kamu görevlileri, serbest bırakıldı ve Irak’ın kuzeyine giden heyete teslim edildi.

Polis memuru Nadir Özgen’in, Aydın’ın Söke İlçesi'ndeki baba ocağında endişeli bekleyiş yerini sevinç gözyaşlarına bıraktı. Oğlunun serbest kaldığını televizyondan öğrenen anne Müşerref Özgen, evladına biran önce sarılmak istediğini ifade etti. Bağarası Belediye Başkanı bağımsız Salih Özdemir de Özgen ailesinin evine gelip bir süre sohbet etti ve mutluluklarını paylaştı.

Söke 112 Acil Servis’e bağlı bir ambulans ve sağlık görevlileri de evin önünde hazır bekletildi. Müşerref Özgen’in heyecandan tansiyonu yükselen kardeşi Hüriye Örekçi kısa süreli fenalaştı. Örekçi’ye sağlık ekipleri müdahale etti. Evlat hasreti çeken gözü yaşlı anne Müşerref Özgen, "Biran önce çocuğuma kavuşmak istiyorum. Oğlumu görmek sarılmak istiyorum. Çok heyecanlıyım dilerim bir aksilik çıkmadan evladıma kavuşurum" diye konuştu. Polis memuru Nadir Özgen’in baba ocağındaki heyecanlı bekleyiş sürüyor.

Baba Hidayet Özgen ise dün oğluna biran önce kavuşmak için Habur’a gitmişti. Baba Özgen oğluyla birlikte eve dönecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!