Polisi metrelerce sürekledi kaçtı!

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2018 08:55

Kayseri’de FETÖ soruşturması nedeniyle hakkında gözaltı kararı çıkarılan şüpheli gözaltı işlemi sırasında aracıyla kaçarken polisi metrelerce sürükledi. Polis, şüphelinin peşini bırakmadı, Keşan’da yakaladı.

Haberin Devamı

Kayseri 1. Sulh Ceza Hâkimliği, Organize Sanayi Bölgesi’nde işyeri bulunan İsmail Ç. hakkında FETÖ soruşturması çerçevesinde yakalama kararı çıkardı.

Polisi metrelerce sürekledi kaçtı
Kayseri Emniyeti TEM ekipleri 2 Mart’ta şüpheliyi gözaltına almak için işyerine gitti. Bu sırada İsmail Ç. polislerin “dur” ihtarına uymadı ve aracına binerek kaçmaya çalıştı. Bir polis memuru şüpheliyi durdurmak için aracın üzerine atladı.

Ancak İsmail Ç. polisi yaklaşık 50 metre sürükleyip bir araca çarptıktan sonra kaçmayı başardı. Yere düşen polis memuru yaralandı.

Polis şüpheliyi yakalamak için teknik takip başlattı. İsmail Ç.’nin Yunanistan’a kaçmak için Keşan’a gittiğini belirleyen özel ekip 22 Mart’ta operasyon yaptı ve onu Meriç Nehri kıyısında yakaladı.

Haberin Devamı

Üzerinde Arif Ali N. adına sahte kimlik ve yüklü miktarda para bulunan İsmail Ç. Kayseri Emniyeti’ne getirildi. Şüphelinin sorgusunun devam ettiği bildirildi.

BAKMADAN GEÇME!