Polis firariler için halktan yardım istiyor

Güncelleme Tarihi:

Polis firariler için halktan yardım istiyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2014 15:04

Polis, film senaryosunu andıracak şekilde firar eden Metin Michael Müslü ve Ulrich Ziegler'i yakalamak için fotoğraflarını yayınladı. Altı gün geçmesine rağmen firariler hala yakalanamadı.

Haberin Devamı

BERLİN'deti Moabit Tutukevi'nde firar eden iki tutuklu hala yakalanamadı. Adam öldürmekten tutuklu bulunan ve çok sayıda suça adı karışan Metin Michael Müslü ile dolandırıcılıktan yargılanan Ulrich Ziegler'i yakalamak için fotoğraflarını yayınlayan polis, bilgisi bulunanların kendilerine başvurmasını istedi. İki tutuklu, Pazar'ı Pazartesi'ye bağlayan gece kaldıkları tutukevinden firar etmişlerdi.

KENDİ TESLİM OLDU

34 yaşındaki Metin Michael Müslü, geçtiğimiz yıl Mart ayında Berlin'de diskotek sahibini öldürmekten aranıyordu. Cinayetten bir hafta sonra polise gidip teslim olan Metin Michael Müslü, suçunu itiraf etmişti. Yargılanması devam ederken film senaryosunu andıracak bir firarı gerçekleştiren Müslü, şimdi her yerde aranıyor. Kaçarken hücresine 'Hal etmem gereken bir işim var. Üç hafta sonra dönerim' notu bırakan firari Ulrich Ziegler ise dolandırıcılıkla suçlanıyordu. İki kişiyle birlikte yargılanması süren Ziegler'in de davası henüz sonuçlanmamıştı. Adalet senatörlüğü iki firarinin içeriden yardım alıp almadığını ortaya çıkarmak için soruşturma başlattı. Soruşturmayı yürüten savcı, ayrı hücrelerde kalan ikilinin aynı anda demir parmaklıkları kesip geriye iz bırakmadan nasıl kaçabildiklerini ortaya çıkarmaya çalışıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!