Polis bıçaklanarak öldürüldü

Güncelleme Tarihi:

Polis bıçaklanarak öldürüldü
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2009 08:00

Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Kemal Yörük, Kağıthane'de bir arkadaşıyla gittiği işyerinde tartıştığı kişilerce bıçaklanarak öldürüldü.

Haberin Devamı

Kaçan iki şüpheli, Ali. K. ile Kazım Y. polisin yaptığı takip sonucu yakalandı. Olay yerine gelen İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, kavganın adi olay olduğunu söyledi.

Kemal Yörük, dün, mesai bitimi bir arkadaşınıda yanına alarak 34 EJ 8475 plakalı otomobili ile gezmeye çıktı. İki arkadaş saat 01.30 sıralarında Gültepe Galataderesi Caddesi'nde bir tanıdıklarına ait otomobil eksozu tamiri yapan işyerine gittiler. Kemal Yörük, yanındaki arkadaşı ve işyeri sahibi sohbet ederken, içeri iki kişi girdi. İki taraf arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında, işyeri sahibinin iddiasına göre, Ali. K., belinden çıkardığı bıçakla Kemal Yörük'ü karın boşluğundan bıçakladı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Kemal Yörük'ün yaşamını yitirdiği belirlendi.

Haberin Devamı

Olaydan sonra kaçan Ali K. bir sokakta, Kazım Y. ise uygulama sırasında üzerindeki kandan şüphelenen polis tarafından taksi içerisinde yakalandı.

Polis memurunun öldürüldüğü haberi üzerine olay yerine gelen Hüseyin Çapkın, incelemelerin ardından yaptığı açıklamada, “Arkadaşımız istirahatli olduğu sırada bir arkadaşıyla gezmeye çıkmış. Burada otururlarken, sohbet sırasında çıkan kavgada bıçaklanmış. Adi bir olay” dedi.

Kemal Yörük'ün cesedi incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!