‘Polis amcalar bizi de bulsun’

Güncelleme Tarihi:

‘Polis amcalar bizi de bulsun’
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2011 00:00

Kayseri’de 3 çocuğun katil şüphelisini 1.5 yıl sonra ortaya çıkaran Polis Müdürü Ercan Taştekin, çocukları kayıp ailelerde bir umut yarattı.

Haberin Devamı

İzmir’de 5 yıl önce ailesiyle gittiği piknikte kaybolan 5 yaşındaki İlayda Taşçı’nın ailesi, özel ekibin kendi kızlarıyla ilgili olarak da devreye girmesini istedi.
Ölü ya da diri...
Buca Kaynaklar’daki ormanlık alana 2006’da ailesiyle pikniğe giden İlayda Taşçı’nın annesi Bedriye Taşçı, “Ölü yada diri kızımı artık bana versinler. Çok acı çekiyorum. Polis müdürü Taştekin, İlayda’nın amcası olsun, dayısı olsun özel ekibiyle onu bulsun” dedi.
Diyarbakır’ın merkez Yenişehir İlçesi Benusen Mahallesi’ndeki evinden 9 Eylül 2009 günü şampuan almak için markete gitmek üzere çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan 100’üncü Yıl İlköğretim Okulu 2’inci sınıf öğrencisi Leyla Baykuşak’ın annesi Ayşe Baykuşak da “Kızım ölü ya da diri ortaya çıksın, ben de artık rahat uyumak istiyorum. Kayseri’deki çocukları bulan ekibin, benim kızımı da araştırmasını istiyorum” diye ağladı.

Haberin Devamı

1652 çocuk  kayıp

EMNİYET Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre Türkiye genelinde halen kayıp olan çocuk sayısı 1652. Bunlar arasında hiçbir iz bırakmadan kaybolduğu için polisin, “Vahim kayıp” olarak aradığı çocuk sayısı da 30 civarında.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!