PÖH sonuçları açıklandı! İşte, Polis Akademisi özel harekat sonuçları

Güncelleme Tarihi:

PÖH sonuçları açıklandı İşte, Polis Akademisi özel harekat sonuçları
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2017 10:37

Özel harekat sonuçları için büyük bekleyiş sona erdi. 2016 yılının sonlarından bu yana uzun bir sürecin içerisinde yer alan adaylar, Polis Akademisi Başkanlığı'nın yaptığı açıklamanın ardından özel harekat sonuçları bilgisini edindiler. On binlerce kişiyi yakından ilgilendiren özel harekat (PÖH) sonuçları, akademisinin internet sitesi üzerinden E-Devlet şifresi aracılığıyla öğrenilebilecek. İşte, 2017 özel harekat sonuçları ve detayları

Haberin Devamı

Özel harekat sonuçları Polis Akademisi internet sitesi üzerinden adayların erişimine açıldı. 2016 yılının son aylarında başlayan süreç, özel harekat sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte, 11 Mayıs Perşembe günü neticelenmiş oldu. İşte, Polis Akademisi (PA) tarafından adayların erişimine açılan 2017 özel harekat (PÖH) sonuçları ve kurumun yapmış olduğu açıklamanın detayları

"Özel Harekat birimlerinde istihdam edilmek üzere 19. Dönem polis meslek eğitimi için Polis Meslek Eğitim Merkezlerine alınacak öğrencileri belirlemek üzere yapılan 19. Dönem POMEM Özel Harekat Sınavı sonuçları açıklanmıştır. Sınav sonucunda 10.000 erkek aday Polis Meslek Eğitim Merkezlerine planlanmıştır.

Adaylara sonuçlar, posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla bildirilmeyecek olup, resmi internet sitemiz üzerinden ilan edilen sonuçlar tebligat niteliğindedir. 
Yedek planlamalara ilişkin sonuçlar da resmi internet sitemizde açıklanacak, yedek olarak planlanan adaylara posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır. Bu nedenle sınav sonucunda yedek olarak belirlenen adayların yapılacak yedek planlamalar ile ilgili olarak resmi internet sitemizi takip etmeleri gerekmektedir.
Tüm adaylara ilanen duyurulur."

Haberin Devamı

POMEM BAŞVURUSU 28 NİSAN'DA SONA ERDİ

Alımların az olması dolayısıyla yeniden ilan sürecini başlatan Polis Akademisi, duyuruda şu ifadelere yer vermişti;

"2017 yılı 20. Dönem POMEM ön başvuru işlemlerinin 03-14 Nisan 2017 tarihleri arasında yapılacağı daha önce duyurulmuştur.

Ancak, ülkemizde yapılacak olan referandum oylaması nedeniyle oluşan hareketlilikten dolayı bazı adayların ön başvuru işlemlerini gerçekleştirememesi ve başvuru süresinin uzatılması ile ilgili olarak yoğun talep gelmesi nedeniyle  20. Dönem POMEM ön başvuru işlemleri 28 Nisan 2017 tarihine kadar uzatılmıştır.

Tüm adaylara ilanen duyurulur."

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!