PKK’nın mayıncısı teslim oldu

Güncelleme Tarihi:

PKK’nın mayıncısı teslim oldu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2007 12:11

HAKKARİ’de çeşitli tarihlerde şehir merkezi ve köy yollarına basma düzenekli ve uzaktan kumandalı patlayıcı döşeyen PKK’lı terörist ‘Agit Hizan’ kod adlı Ayhan Avcı, güvenlik güçlerine teslim oldu. Terörist Avcı, örgüt içinde parçalanmanın olduğunu, verilen vaatlerin hiçbirinin yerine getirilmediğini ve insanlık dışı muamele gördüğü için kaçtığını söyledi.

Haberin Devamı

Terör örgütü PKK’dan kaçan teröristlerin sayısı her geçen gün artıyor. Hakkari’nin Çukurca İlçesi’nde 2 gün önce güvenlik güçlerine teslim olan terörist Ayhan Avcı, örgütten kaçmak isteyen birçok arkadaşının olduğunu söyledi. İlk ifadesinde ailevi sorunlar ve maddi imkansızlıklardan dolayı örgüte katıldığını belirten ve sorgusu devam eden Avcı, şunları söyledi:

“Örgüt stratejisi ve ideolojisini benimseyemedim. Örgüttekiler arasında samimiyetsiz ve güvensiz bir ortam var. Katılmadan önce bana verilen vaatlerin hiçbirinin doğru olmadığını gördüm. İnsanlık dışı muammeleler devam ediyor. Fırsatını bulan teröristlerin birçoğu kaçmak istiyor. Diğer teröristlerle birlikte Hakkari’de şehir ve köy yollarına çok sayıda basma düzenekli ve uzaktan kumandalı patlayıcı tuzakladık.”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!