Pişkin hırsız tutuklandı

Güncelleme Tarihi:

Pişkin hırsız tutuklandı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2009 15:21

Adana'da hırsızlık suçundan çok sayıda sabıkası bulunan, son olarak 6 gün önce hakim karşısına çıkıp tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan zanlı, internet kafeden bir genç kızın telefonunu çalınca yeniden yakalandı.

Haberin Devamı

Alınan bilgiye göre, 23 Haziranda B.İ'nin (25) çantasından iki elini kullanarak cep telefonunu alırken güvenlik kameralarına yakalanan İ.K, bu görüntülerde, cep telefonu çalınan B.İ'nin bir ara durumdan şüphelenerek arkasına dönüp bakması üzerine selam verip “İyi günler” demesiyle “pişkin hırsız” olarak gündemde yer aldı.

Olay anı saniye saniye görüntülenen ve 15 Temmuzda gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen İ.K, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yaklaşık 3 ay önce hırsızlık suçundan yakalandığında kendisini görüntüleyen basın mensuplarına “Benimle röportaj yapmak ister misiniz?” diye soran ve bu olayda da serbest bırakılan zanlı, son olarak İbo Osman Caddesi'nde bir internet kafeden hırsızlık olayına karıştı.

İnternet kafede parasını önceden belirlediği bir masanın altına atan İ.K, burada oturan genç kız D.E'den parasını vermesi için yardım istedi. D.E. metal parayı almak için eğildiğinde İ.K. masanın üzerindeki cep telefonunu alarak kaçtı.

Haberin Devamı

D.E'nin polise haber vermesi üzerine, olay yerinin yakınında bulunan güven timleri zanlıyı bir minibüste yakaladı.

Kendisini yakalayan polis memurlarına “Ağabeyciğim benimle boşuna uğraşıyorsunuz, yine serbest kalacağım, niye kendinizi yoruyorsunuz, altı üstü bir telefon” diyen İ.K'nin üzerinde D.E'ye ait cep telefonu bulundu.

Zanlı, sorgusunun ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!