Pınar Dilşeker’den intihar girişimi

Güncelleme Tarihi:

Pınar Dilşeker’den intihar girişimi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2006 00:00

Geçtiğimiz aylarda boşanan ve eski eşi Çetin Yılmaz’ın kendisine oğlunu göstermediği iddialarıyla uzun süre gündemde kalan Pınar Dilşeker, dün intihara teşebbüs etti. Bayramı da oğlunu görmeden geçirdiği söylenen Dilşeker, kardeşi Taner Dilşeker’e dinlenmek istediğini söyleyerek gittiği evinde bir kutu hap içerek canına kıymak istedi.

Bayramı da oğlunu görmeden geçirdiği söylenen Dilşeker, kardeşi Taner Dilşeker’e dinlenmek istediğini söyleyerek gittiği evinde bir kutu hap içerek canına kıymak istedi. Sanatçının kardeşi Taner Dilşeker olayı şu şekilde anlattı:

"Bayramı da çocuğundan ayrı geçirdi. Biz bunalıma girdiğini düşünüyoruz. Bugün (dün) konuştuğumuzda benim evime gideceğini, bir kaç saat dinleneceğini söyledi. Beni cep telefonumdan aradı. Hakkınızı helal edin dedi. Tuhaf bir ses tonuyla konuşunca şüphelendim ve hemen eve gittim. Yerde boylu boyulunca yatıyordu. Başucunda bir not
/images/100/0x0/55eb50c5f018fbb8f8b95e8a
bulunuyordu. Notta, ’Artık dayanamıyorum, çok acı çekiyorum. Hayatım çekilmez bir hale geldi. Sizleri çok seviyorum. Ne olur beni affedin’ yazıyordu. Bir kutu ilaç içmiş. Hemen Acıbadem Hastanesi’nin acil servisine kaldırdım. Şu an midesi yıkandı. Uyanıp kendine gelmesini bekliyoruz. Eski eşi Çetin Yılmaz’ın Pınar’ı telefonunundan zaman zaman hakaret dolu sözlerle rahatsızlık verdiğini biliyoruz. Büyük bir bunalıma girdiği için intihar etmek istedi. Şuan sağlığı iyi..."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!