Peter Pan

Güncelleme Tarihi:

Peter Pan
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 21, 2004 16:25

İskoç yazar James Matthew Barrie'nin, günümüzden tam 102 yıl önce yarattığı, büyümeyen çocuk Peter Pan'in maceraları bir kez daha beyazperdede.
Bu kez yönetmen koltuğunda En İyi Arkadaşım Evleniyor ile hatırlayacağımız P.J.Hogan var. Çağın teknoloji harikası bilgisayar efektlerinden de bolca yararlanılan filmde Peter Pan'ı 15 yaşındaki Jeremy Sumpter canlandırıyor. Tinker Bell rolünde son dönemin gözde yıldızlarından Ludivine Sagnier var.

Haberin Devamı

Steven Spielberg de dahil bir çok yönetmen tarafından farklı yorumlarla sinemaya uyarlanan Peter Pan sadece küçüklerin değil büyüklerin de ilgisini çekecek...

FÄ°LMÄ°N KONUSU

Wendy her akşam küçük erkek kardeşlerini uyutmak için gerçeküstü öyküler anlatır. Küçük çocuklar, çok severler onun öykülerini.Günün birinde babası  Wendy'nin artık kendi odasına geçme zamanının geldiğini söyler. Bundan böyle Wendy küçük erkek kardeşlerine ilginç öyküler anlatamayacaktır. İki çocuk da buna üzülür. Ama biri daha vardır bu gelişmeye çok üzülen: Büyümeyi reddeden çocuk Peter Pan.

Sonunda Peter Pan, Wendy'yi de alarak kendi ülkesine yani Varolmayan Ülke'ye götürür. Burada akıl almaz mecaralar beklemektedir hepsini.

FÄ°LMÄ°N KÃœNYESÄ°
Yönetmen:  P.J. HoganÂ
Senaryo:  P.J. Hogan, Michael GoldenbergÂ
Oyuncular:  Jason Isaacs, Jeremy Sumpter, Rachel Hurd-Wood, Lynn Redgrave, Richard Briers, Olivia Williams
Resmi sitesi:
http://www.peterpanmovie.net/

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!