Pençe- Kilit bölgesinden acı haber: 4 ÅŸehit

Güncelleme Tarihi:

Pençe- Kilit bölgesinden acı haber: 4 şehit
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 12, 2022 09:17

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe- Kilit operasyon bölgesinde, teröristlerle çıkan çatışma sonucu Piyade Uzman Çavuş Ömer Yıldırım ile Piyade Uzman Onbaşı Mehmet Ali Çap'ın şehit olduğunu bildirdi. MSB'den gelen açıklamada ayrıca 11 Haziran 2022 tarihinde ise, teröristler tarafından önceden yerleştirilen EYP'nin patlaması sonucu, Piyade Sözleşmeli Er Fuat Özer ve Uzm.Çvş. Gökhan Demir şehit oldu.

Haberin Devamı

MSB'den yapılan açıklamada, "Pençe- Kilit operasyon bölgesinde, teröristlerle çıkan çatışma sonucu Piyade Uzman Çavuş Ömer Yıldırım ve Piyade Uzman Onbaşı Mehmet Ali Çap şehit olmuş, 2 kahraman silah arkadaşımız da yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimize de acil şifalar dileriz" denildi.

Pençe- Kilit bölgesinden acı haber: 4 şehit

EYP’NİN PATLAMASI SONUCU 2 ASKER ŞEHİT OLDU

MSB'den yapılan açıklamada, "Pençe-Kilit operasyon bölgesinde, 11 Haziran 2022 tarihinde, teröristler tarafından önceden yerleştirilen EYP’nin patlaması sonucu, P.Söz.Er Fuat ÖZER şehit olmuş, üç kahraman silah arkadaşımız da yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır" denildi.

Pençe- Kilit bölgesinden acı haber: 4 şehit

BÄ°R ACI HABER DAHA GELDÄ°

Haberin Devamı

MSB, Pençe-Kilit operasyon bölgesinde teröristler tarafından önceden yerleÅŸtirilmiÅŸ bir EYP patlaması sonucu ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan İs.Uzm.ÇvÅŸ. Gökhan DEMÄ°R'in, yapılan tüm müdahalelere raÄŸmen kurtarılamayarak ÅŸehit olduÄŸunu açıkladı.Â

Pençe- Kilit bölgesinden acı haber: 4 şehit

BAKMADAN GEÇME!