Peçeteye yazılan notla sahneden uzaklaştırıldı

Güncelleme Tarihi:

Peçeteye yazılan notla sahneden uzaklaştırıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2001 02:04

TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı ve MHP Manisa Milletvekili Hüseyin Akgül'ün kızı Esra Akgül ile Ali İhsan Akın'ın düğün töreninde dekolte krizi yaşandı. Pop müziği sanatçısı Sevim Geçer, geniş göğüs dekolteli ve sırtını kalçalarına tamamen açıkta bırakan bir kostümle sahneye çıkınca ortam gerginleşti. Sevim Geçer, kağıt peçeteye yazılan bir notla sahneden uzaklaştırıldı.

MHP Manisa Milletvekili Hüseyin Akgül'ün kızı Esra Akgül ile Ali İhsan Akın'ın MTA Sosyal Tesisleri'nde yapılan düğünü, renkli ve olaylı geçti. MHP'nin Kızılcahamam'da gerçekleştirelen MYK toplantısı nedeniyle Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin katılamadığı düğünde damat Ali İhsan Akın'ın şahitliğini Bayındırlık ve İskan Bakanı Abdülkadir Akcan, gelin Esra Akgül'ün şahitliğini ise MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin yaptı. Düğüne, MHP milletvekillerinin yanı sıra AK Parti Grup Başkanı Bülent Arınç da katıldı.

GEÇER SAHNEDE

Düğünün en renkli, ama aynı oranda gergin anları, Türk pop müziği sanatçısı Sevim Geçer'in sahneye çıkmasıyla yaşandı. Sevim Geçer, elinde mikrofon, Grammy ödül törenine katılan yıldızların kıyafetlerine bile taş çıkartan cüretkárlıkta bir kıyafetle ortaya atılıp şarkı söylemeye başlayınca salondaki ‘‘atmosfer’’ değişiverdi. Popçu Sevim Geçer, derin göğüs dekolteli ve sırtını kalçalarına kadar açıkta bırakan kıyafetiyle sahnede hoplayıp zıplarken düğüne eşleriyle katılan MHP'li milletvekillerinin yanı sıra, AK Parti Grup Başkanı Bülent Arınç'ı hayli sıkıntıya soktu. Ortam karşısında hayli ter döken milletvekilleri, sanatçıya bakmamayı yeğlediler. Başlarını çevirip yanlarındaki eş ve arkadaşlarıyla konuşmayı tercih ettiler.

GÖBEK DANSI YAPTI

Milletvekilleri sabırla popçu Sevim Geçer'in programını bitirmesini beklerken hiç beklemedikleri bir şeyle karşılaştılar. sevim Geçer, milletvekillerinin türbanlı ve başörtülü eşlerinin karşısında yürek hoplatan göbek dansına başladı. Bu, bardağı taşıran son damlaydı. Milletvekilleri, kağıt peçeteye yazdıkları bir notu Sevim Geçer'e göndererek sahneden inmesini istediler. Sevim Geçer de bu uyarıya uyarak sahneyi terk etti. Düğün, Anadolu Halk Dansları Topluluğu'nun folklor gösterisiyle sürdü.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!