Pavyonda hesap kavgası: 1 ölü, 2 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Pavyonda hesap kavgası: 1 ölü, 2 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2010 15:02

KARABÜK’ün Yenice İlçesi’nde eğlenmek için arkadaşıyla pavyona giden 28 yaşındaki Özkan Alpdoğan, gelen hesaba itiraz edince kavga çıktı. Alpdoğan, kendisine müdahale eden pavyon çalışanları 41 yaşındaki İbrahim Tabak, 40 yaşındaki Yusuf Kurmalı ve 31 yaşındaki Sinan Sazoğlu’nu bıçakladı. Sazoğlu ölürken, yaralanan diğer 2 kişi hastanede tedavi altına alındı. Olayın ardından kaçan Alpdoğan yakalandı.

Haberin Devamı

Olay, bugün saat 01.30 sıralarında ilçe merkezindeki Babanın Sayvanı adlı pavyonda meydana geldi.

Arkadaşı İsa Erdoğan ile eğlenmek için pavyona giden Özkan Alpdoğan, iddiaya göre 90 lira hesap gelince itiraz etti. Alpdoğan ile garson İbrahim Tabak arasında başlayan tartışmaya aşçı Yusuf Kurmalı ve diğer çalışan Sinan Sazoğlu da müdahale edince kavga çıktı. Pavyonun dışına taşan kavgada Alpdoğan, koşarak otomobilinden aldığı bıçakla İbrahim Tabak, Yusuf Kurmalı ve Sinan Sazoğlu’nu bıçakladı.

Yaralanan 3 kişiden Sinan Sazoğlu, Karabük Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken yolda öldü. Diğer 2 yaralı ise hastanede tedavi altına alındı. İbrahim Tabak’ın durumunun ağır olduğu, Yusuf Kurmalı’nın ise hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. Olayın ardından kaçan Özkan Alpdoğan ise, kısa süre sonra polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!