Patron aranıyor

Güncelleme Tarihi:

Patron aranıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2000 00:00

Haberin Devamı

Akdeniz Üniversitesi kampusu ile Meltem Mahallesi'ni ayıran ve bir çok öğrencinin ölümüne neden olan yola hálá üst geçit yapılamadı

Tam destek verdi

İkİ ay önce ‘‘Bu yolda daha fazla kurban vermek istemiyoruz’’ diyerek sokağa dökülen öğrencilere ilk mesaj Rektör Prof. Dr. Yaşar Uçar'dan geldi. ‘‘Bir ay içinde bu üst geçit yapılacak’’ diyen Rektör Prof.Uçar'a, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tunay Altınpınar da destek verdi. Altıpınar da, köprü krizinin biteceğini söyledi.

Teklif var ama

Sponsorluk için 4 firmanın talip olduğunu belirten Tunay Altınpınar, ‘‘Rektörlüğün talebi doğrultusunda biz devreye girdik. Şu anda köprünün taslak projesini çizdirdik. Yabancı işadamları ve fast-food firmalarından teklifler var. Biz istiyoruz ki, Antalyalı bir işadamı bu işi yapsın’’ diyerek kentin işadamlarına çağrıda bulundu.

Bizden biri olsun

Altınpınar ‘‘Neden bir Antalyalı yapmasın?. Bütün işadamlarına çağrıda bulunuyorum. Gelin öğrencilerimizi bu ölüm yolundan kurtaralım’’ dedi. Daha önce, bu yolda üst geçit olmadığı için aralarında öğrenci ve dekanın da bulunhduğu çok sayıda kişi karşıdan karşıya geçerken hayatını kaybetmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!