Pasta ve 10 kurşun

Güncelleme Tarihi:

Pasta ve 10 kurşun
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2016 22:59

Kadın cinayetlerinin önü alınamıyor. Sevgilisinin kapısına doğumgünü pastası ve silahla giden evli muhtar reddedilince kurşun yağdırdı.

Haberin Devamı

Tokat'ın Almus ilçesi Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Abdullah Melih Barış (36) önceki gün memleketinden otobüse binerek 2 yıllık sevgilisi Nurcan Arslan (40) ile görüşmek için İstanbul’a geldi. Sabaha karşı otobüsten inen 3 çocuk babası Barış, sevgilisinin doğum gününü kutlamak için aldığı pastayla 11.00 sıralarında Küçükçekmece Atakent’teki rezidansın önüne gitti. İkili burada ayaküstü konuşmaya başladı.

TESLİM OLDU

İddiaya göre Nurcan Arslan, başka birisiyle birlikte olmaya başladığını ve ayrılmak istediğini söyledi. Silahını kadının üzerine doğrultan Barış, 10 el ateş etti. Ardından silahı kendi kafasına dayadı. Silah tutukluk yapınca olay yerinde bekleyen beyaz bir araca binerek uzaklaştı. Daha önce güvenlik görevlisi olarak çalıştığı öğrenilen Nurcan Arslan ise 200 metre mesafedeki Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken yaşamını yitirdi. Şüpheli sevgili de teslim oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!