‘Parmak kadar çocuğu korkuttunuz’

Güncelleme Tarihi:

‘Parmak kadar çocuğu korkuttunuz’
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2009 00:00

Münevver Karabulut’un bir numaralı katil zanlısı Cem Garipoğlu’nun etrafındaki çember daralıyor.

Önceki gün Burgaz Rakı’nın üst düzey çalışanlarının da aralarında bulunduğu dokuz kişinin sorgulanmasının ardından dün de Cem Garipoğlu’nun altı akrabası gözaltına alındı. Gözaltına alınan Cem’in anneannesi çıkışta “Cem parmak kadar çocuk, korkuttunuz onu” dedi.

MÜNEVVER Karabulut’u öldürdüğü iddiasıyla kırmızı bültenle aranan Cem Garipoğlu’nun ağabeyi Levent Garipoğlu, dayıları Sedat Erol ile Serhat Erol, anneannesi Saadet Erol, teyzesi Lütfiye Pınar, amcası Nizam Garipoğlu ile eşi Tijen Garipoğlu, dün Gayrettepe’deki Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirildi. Cinayet Büro Amirliği’nde, akrabalarına, Cem’i görüp görmedikleri soruldu. Altı yakını da olaydan sonra Cem Garipoğlu’nu görmediklerini ve konuşmadıklarını söyledi. Polis, sorguladıkları kişilerin bilgisayarlarını da incelemeye aldı. Yakınlarının Cem Garipoğlu ile internet üzerinden bağlantı kurup kurmadıkları araştırılıyor.

‘Cinayeti memleket meselesi yaptınız’
/images/100/0x0/55eaf3b4f018fbb8f8a1487a


Cem Garipoğlu’nun anneannesi Saadet Erol, saat 08.30’da getirilerek, üç saat kaldığı Asayiş Şube Müdürlüğü’nden çıkarken gazetecilere olayın çok büyütüldüğünü belirterek, şunları söyledi: “İfademde, Cem’i görmediğimi söyledim. Ailenin onu sakladığı iddialarına katılmıyorum. Böyle bir şey olabilir mi? Cem parmak kadar çocuk, mümkün değil yapamaz. Onun yaptığına inanmıyorum. Biz onu kucağımıza oturtur severdik. Agresif bir çocuk değildi. Benim sırtımı okşardı. Fazla gezmeyi seven bir çocuk da değildi. Ortada bir cinayet var. Bir tek o mu öldürdü? Böyle bir cinayeti tabii ki normal karşılamıyorum. Bizim acımız öldürülen kız evinin acısından daha fazla. Kızım ifadesinde ‘Eğer böyle bir cinayet işlemişse keşke benim oğlumu öldürselerdi’ dedi. Sizler yaptığınız haberlerle onu korkuttunuz. Memleket meselesi haline getirdiniz. Öcalan’ı geçtik. Bu haber her gün gazetelerde televizyonlarda. Bu kadar üzerine gitmeseydiniz, en azından babasını kurtarmak için ortaya çıkardı.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!