Paris yine sıra dışı

Güncelleme Tarihi:

Paris yine sıra dışı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2006 00:00

2007 ilkbahar yaz koleksiyonlarının sergilendiği Paris Moda Haftası'na yine sınırsız yaratıcılık damgasını vurdu. Krem ve ten renkleri ile transparan kıyafetlerin 2007'de trend olması bekleniyor.

Haberin Devamı

DEFİLELERDEN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Geçtiğimiz hafta modanın kalbi Fransa'nın başkenti Paris'te attı. 2007 ilkbahar yaz koleksiyonlarının sergilendiği defilelerde dev markalar, ünlü tasarımcılar ve genç yetenekler, Paris'i, Milano, New York gibi diğer moda şehirlerinden ayıran sınırsız yaratıcılık ve trend yaratma özeliklerini gözler önüne serdiler.

Günde ortalama 10 modacı ya da moda evinin defilelerinin düzenlendiği Paris Moda Haftası'nda Türkiye adına en güzel gelişme Ece Ege'nin markası Dice Kayek ile Londra'da yaşayan Türk modacı Hüseyin Çağlayan'ın defilelerinin büyük ilgi görmesiydi.

Özellikle Çağlayan'ın 1895'den günümüze modanın yolculuğu öyküsünü işlediği, kristal taşlarla süslü podyumda 30 yakın kıyafetin sergilendiği defile büyük alkış aldı.

Haberin Devamı

Moda, müzik ve sinema dünyasından birçok ünlünün takip ettiği defilelerde, mankenlerin yaşının 14'e kadar düşmesi dikkatleri çekti.

Krem ve ten rengi ön planda
* Yalınlık yerini sıra dışılığa bırakıyor.
* Geçtiğimiz yıla damgasını vuran koyu renkler 2007'de yerini krem, beyaz ve ten renklerine bırakıyor.
* Siyah ve beyazın birlikteliği 2007'de de öne çıkacak.
* Gece elbiselerinde canlı renkler ağırlık kazanacak.
* Uçuk transparan kıyafetler bu yıl da ön planda olacak.
* Hüseyin Çağlayan'ın defilesinde 1895'den günümüze modanın 111 yılı işlendi.
* Fransız tasarımcı Jean-Charles de Castelbajac'ın uçuk saç dizaynları büyük övgü aldı.
* Chanel moda evinin ünlü Alman tasarımcı Karl Lagerfeld'ın imzasını taşıyan çantalar aksesuvar olarak 2007'ye damgasını vurması bekleniyor. Lagerfeld'ın transparan elbiseleri de büyük ilgi topladı.
* Bu seksi mayo Hırvat modacı Ivana Omazic'in imzasını taşıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!