Paris şovu

Güncelleme Tarihi:

Paris şovu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2007 00:00

Charlize Theron, Kate Hudson gibi Hollywood yıldızlarının konuk olduğu Paris 2007-2008 'haute couture' moda haftasında, muhteşem kreasyonlarla birbirleriyle yarıştı.

Haberin Devamı

Paris şovu

Defileden fotoğraflar için tıklayın


Charlize Theron, Kate Hudson gibi Hollywood yıldızlarının konuk olduğu Paris 2007-2008 'haute couture' moda haftasında, Jean-Paul Gaultier, Karl Lagerfeld, Giorgio Armani ve John Galliano gibi dünyanın en ünlü tasarımcıları hazırladıkları muhteşem kreasyonlarla birbirleriyle yarıştı.

* Fransız ünlü moda tasarımcısı Jean-Paul Gaultier'in Sonbahar/Kış 2007-2008 kreasyonunda, derin yırtmaçlı elbiselere şapka gibi farklı aksesuvarlar eşlik etti.

* Ünlü Fransız moda tasarımcısı Christian Lacroix, sektördeki 20. yılını kutladığı defilesinde modern ve klasiği birleştiren sıra dışı kreasyonuyla dikkat çekti.

Haberin Devamı

* Almanya'nın yetiştirdiği en önemli moda tasarımcıları arasında yer alan Karl Lagerfeld'in, Chanel modaevi için hazırladığı kreasyonu, her zamanki gibi gösterişli çizgileriyle öne çıktı.

* Modanın efsane tasarımcısı Giorgio Armani, modern ve klasiği birleştiren kreasyonuyla, moda haftasının en dikkat çeken ismiydi.

* Paris'te Fransız Christian Dior markası moda dünyasında 60'ncı yılını kutlarken Dior'un dahi tasarımcı John Galliano ise bu prestijli modaevinde 10 yılını doldurmanın onurunu yaşadı. Galliano'nun Versailles Sarayı'nda 17'nci yüzyılın havasının yansıdığı koleksiyonuyla herkesi büyüledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!