Paramparça dizisi 68. bölüm fragmanında şok eden sürpriz!

Güncelleme Tarihi:

Paramparça dizisi 68. bölüm fragmanında şok eden sürpriz
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2016 08:07

STAR TV'nin sevilen dizisi Paramparça 68. bölüm fragmanında heyecan dorukta. Pazartesi akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek olan Paramparça dizisinde Cihan, kendisini Ayşe'ye affettirmek için büyük bir sürpriz yapıyor. Ozan ise Candan'ın tuzağına gittikçe batıyor. Paramparça 68. bölüm fragmanı ve yeni bölüm detayları haberimizde.

Paramparça 68. yeni bölüm fragmanıyla yine izleyenleri ekranlara kilitleyecek. Star TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Paramparça, yeni bölümüyle yine çok konuşturacak. Dizinin yeni bölümünde Dilara'dan af dileyen Harun amacına ulaşacak ve Dilara'yla barışacak. Fakat Harun'un öğreneceği gerçek şok etkisi yaratacak. İşte Paramparça 68. yeni bölüm fragmanı...

 

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Araları Bozuluyor

Cihan ile gittiği restoranda Harun’u karşısında gören Ayşe, Cihan’ı apar topar oradan çıkartır. Son anda Ayşe’yi fark eden Harun peşlerinden çıkar. Bu olay, Ayşe’yle Cihan’ın arasını açar.

Ozan intikam alıyor

Dilara şirket hisselerini yönetsin diye Ozan’a vekalet verince işler çığrından çıkar. Ailesinden intikam almak isteyen Ozan, devreye bir kez daha Candan’ı sokar. Ancak başına geleceklerden habersizdir…

Yalan Rüzgarı

Sevinç’e tüm gerçekleri anlatmaya karar veren Özkan, aldığı bir haberle yalanını sürdürmeye karar verir. Ne Özkan ne de Sevinç, Keriman’ın etrafta olduğunun farkında değildir.

Ayşe'nin pişmanlığı

Maide ise yıllar sonra çıkıp gelen Hatice’ye yeniden ortadan kaybolması için para teklif eder. Ayşe, Cihan ile arasını düzeltmek için Cihan’a sürpriz doğum günü düzenler. Pek tabii bu doğum gününe Cihan’ın can düşmanı Harun da davetlidir… Ayşe bu doğum gününü düzenlediği için bin pişman olur.

Haberin Devamı

PARAMPARÇA 68. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Yayın Günü: 23 Mayıs Pazartesi Yayın Saati: 20.00

PARAMPARÇA 67. BÖLÜM FRAGMANI

Cihan'a büyük şok!

Başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan ve Barış Falay’ın paylaştığı, senaryosu Yıldız Tunç’a, yönetmenliği Altan Dönmez’e ait ‘‘Paramparça’nın Pazartesi yayınlanan 67’inci bölümü heyecan dolu gelişmelere sahne oldu.

Paramparça dizisi 68. bölüm fragmanında şok eden sürpriz

Ozan’ı kimler ve neden kaçırdı?

Ayşe, Cihan’la gittikleri restoranda Harun’u gördü. Ayşe, Cihan’ı Harun’la tanıştırmak için kendisini henüz hazır hissetmediği için, Harun’a görünmeden oradan ayrıldılar. Cihan, Ayşe’nin kendisini abisiyle tanıştırmak istememesine bozuldu. Ozan, Candan’a iyiden iyiye kapıldı, Candan da bunu kullandı. Hatice’nin gelişi Maide Hanım’ı ve Harun’u tedirgin etti. Dilara cezaevinden çıktı, yalıya döndü. Cihan, Dilara’ya yalıdan kendisinin ayrılacağını söyledi. Dilara, Ozan’la buluşup, ondan eve dönmesini istedi. Ozan kabul etmedi. Harun, Dilara’nın arabasının önünü kesip, onunla konuşmaya çalıştı ve özür diledi. Dilara, Harun’u affetmedi. Candan, Dilara hakkındaki şikayetini geri çekti. Cihan, Candan’ın şikayetinden vazgeçmesinden şüphelendi. Burhan, Deniz’e inşaat şirketi kurdu. Candan, Dark Grup Yönetim Kurulu toplantısına girdi, Cihan şoke oldu. Cihan’ın şaşkınlığı, Ozan’ın şirketin kendi kontrolünde olan yüzde 30 hissesini sattığını öğrendiğinde ise büyük bir öfkeye döndü. Ayşe, Cihan’a doğum günü partisi düzenledi ve Harun’u da davet etti. Cihan kendisi için hazırlanan partiye gelemeyeceğini söyleyince Ayşe yıkıldı. Ozan, tanımadığı kişilerce yaka paça bir minibüse bindirilip, kaçırıldı. Ozan, yarı baygın halde Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne getirildi. Ambülanstan indirilen Ozan’ı, Dr. Artun Çelebi karşıladı. ‘Paramparça’nın 67’nci bölümündeki bu anlar #ihanet hashtag’iyle sosyal medyada da çok konuşuldu.

Haberin Devamı

Yeni Bölümde heyacan daha da artıyor!

Ozan’ı kimler ve neden kaçırdı, Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne neden getirildi? Ayşe, Cihan’dan ayrılacak mı? Dilara bundan sonra ne yapacak? Harun, kendini Dilara’ya affettirebilecek mi? Maide Hanım ile Hatice arasında neler yaşanacak? Tüm bu sorular ve daha fazlası ‘Paramparça’nın 30 Mayıs Pazartesi günü Star’da ekrana gelecek yeni bölümünde yanıt bulacak.

 

BAKMADAN GEÇME!