Paramparça dizisi 66. bölüm fragmanında büyük şok!

Güncelleme Tarihi:

Paramparça dizisi 66. bölüm fragmanında büyük şok
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2016 08:35

Paramparça 66. bölüm fragmanında heyecan dorukta. Pazartesi akşamı 66. bölüm ile ekrana gelecek olan Paramparça dizisinin yeni bölümünde Dilara mahkemeye çıkacak. tutuklanan Dilara'nın sonu ne olacak? Harun ve Cihan arasındaki gerilim ise büyüyor. Paramparça 66. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti haberimizde.

Paramparça dizisi 66. bölüm için nefesler tutuldu. Pazartesi akşamı yayınlanacak oln dizinin yeni bölümünde Dilara yüzünden Cihan ve Ozan birbirine giriyor. Peki Harun ile arasındaki düşmanlık Cihan'ı nerelere sürükleyecek? Paramparça 66. bölüm fragmanı ve dahası haberimizde.


PARAMPARÇA 65. BÖLÜM İZLE

Haberin Devamı

‘Tanık Ozan’ Şoku

Mahkemesi görülen Dilara’nın davasına şahit olarak Ozan’ın adının okunması mahkeme salonunda soğuk duş etkisi yaratır. Dilara tutuklanarak cezaevine götürülür. Cansu perişanken, Hazal yine kendi çıkarlarının peşindedir.

Harun devreye giriyor!

Harun, Candan’ı bulur ve Dilara ile ilgili kaydı kendisine vermesi ve şikayetinden vazgeçmesi için tehdit eder. Candan bunu da kullanır ve Ozan’a Harun tarafından tehdit edildiğini söyler. Ozan bu kez Candan’ın yanından hiç ayrılmayacaktır...

Büyük Yüzleşme

Aynı günlerde Ayşe, işe ihtiyacı olduğunu söyleyen hastası Hatice’yi, Maide Hanım ile tanıştırmak için eve götürür. Oysa ikilinin tanışıklıkları çok eski yıllara dayanmaktadır ve Ayşe bu durumdan asla haberdar olmamalıdır.

Yalıda tatsız tesadüf

Haberin Devamı

Öte yandan, Demir Alaz’ın kendi oğlu olduğunu ve çok büyük bir hata yaptığını anlayan Harun, Dilara’dan özür dilemek ister ancak Dilara affetmez. Çaresiz kalan Harun, oğlunu görmek için gizlice yalıya gider. Tam o sırada Cihan da Cansu ile birlikte Demir Alaz’ı almaya gelmiştir...

Yayın Günü: 16 Mayıs Pazartesi
Yayın Saati: 20.00

PARAMPARÇA 66. BÖLÜM FRAGMANI

PARAMPARÇA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kim vuruldu?

Dilara’nın Harun ile görüştüğünü öğrenen Cihan öfkeden deliye döner. Dilara, Cihan’ın ısrarlı aramalarına yanıt veremez çünkü, o da aynı saatlerde Candan’ın evindedir. Candan’a Ozan’dan uzak durmasını söyler ve gözdağı vermek için silahını Candan’a doğrultur. O sırada Ozan da eve gelir ve silahın ateş almasıyla olayların seyri değişir.

Dilara hapiste!

Sırtından hançerlendiğini düşünen Cihan, Cansu’nun tüm engelleme çabalarına karşı Dilara’yı evden kovar. Dilara’ya bir darbe de Harun’dan gelir. Harun, Demir Alaz’ın kendi oğlu olmadığını söyler. Dilara için her şey gittikçe zorlaşırken, polislerler Dilara’yı almak için eve gelmiştir. Dilara çok büyük bir suçla itham edilmektedir; üstelik aleyhinde tanıklık yapacak kişi, herkesi şoke edecek bir isimdir.

Paramparça dizisi 66. bölüm fragmanında büyük şok

 

Haberin Devamı

Paramparça dizisi 66. bölüm fragmanında büyük şok

 

BAKMADAN GEÇME!