Paramparça'nın merakla beklenen 65.bölüm fragmanı yayınlandı

Güncelleme Tarihi:

Paramparçanın merakla beklenen 65.bölüm fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2016 15:07

Paramparça Pazartesi günü nefes kesen bir bölümle ekranlara geldi. Paramparça hayranları dizi biter bitmez 65.bölüm fragmanını merak etti. Paramparça'da bu hafta Dilara hapse giriyor. Peki Cihan ve Harun arasında neler yaşanacak? İşte dizinin yeni bölümünde yaşanacaklar.

Paramparça 65. bölüm ekran başında izleyenlere büyük heyecan yaşattı. Paramparça 65. Bölüm Candan'ın vurulması ile suç Dilara'nın üzerine kaldı. Dilara bu durumdan kurutuluyor mu?İşte Paramparça 65. Bölüm ile ilgili detaylar.

PARAMPARÇA 65. BÖLÜM İZLE

Haberin Devamı

Kim vuruldu?

Dilara’nın Harun ile görüştüğünü öğrenen Cihan öfkeden deliye döner. Dilara, Cihan’ın ısrarlı aramalarına yanıt veremez çünkü, o da aynı saatlerde Candan’ın evindedir. Candan’a Ozan’dan uzak durmasını söyler ve gözdağı vermek için silahını Candan’a doğrultur. O sırada Ozan da eve gelir ve silahın ateş almasıyla olayların seyri değişir.

Dilara hapiste!

Sırtından hançerlendiğini düşünen Cihan, Cansu’nun tüm engelleme çabalarına karşı Dilara’yı evden kovar. Dilara’ya bir darbe de Harun’dan gelir. Harun, Demir Alaz’ın kendi oğlu olmadığını söyler. Dilara için her şey gittikçe zorlaşırken, polislerler Dilara’yı almak için eve gelmiştir. Dilara çok büyük bir suçla itham edilmektedir; üstelik aleyhinde tanıklık yapacak kişi, herkesi şoke edecek bir isimdir.

Haberin Devamı

PARAMPARÇA 66. BÖLÜM FRAGMANI

PARAMPARÇA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Harun ve Dilara yeni hayatlarına doğru yola çıkmaya hazırlanırken Maide Hanım’dan gelen bir telefon tüm dengeleri değiştirir. Maide Hanım’ın verdiği bilgiye göre, Demir Alaz, Harun’un değil Cihan’ın çocuğudur.

Ozan’a Harun’u sevdiğini söyleyen Dilara, işin ucunun Candan-Ozan beraberliğine kadar gideceğini aklına bile getirmez. Candan ve Ozan’ın hayli samimi pozlarla çekilmiş fotoğraflarını gören Cihan beyninden vurulmuşa döner.

Öte yandan Ayşe’ye her geçen gün tutkuyla bağlanan Cihan, Dilara’ya boşanmak istediğini söyler. Dilara bu durumu mutlulukla karşılarken olan olur; Cihan, Harun ile Dilara’nın hala görüştüklerini öğrenir.

 

Paramparçanın merakla beklenen 65.bölüm fragmanı yayınlandı

 

BAKMADAN GEÇME!