Pamukkale'de kaybolan Polonyalı turistin cansız bedeni bulundu

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2024 10:53

Denizli'de dün turla gezmek için gelen ve kaybolan 75 yaşındaki Maria Latacz’in cansız bedeni bulundu. Turistin dere yatağına düşerek ölmüş olabileceği değerlendiriliyor.

Haberin Devamı

Polonya'dan Türkiye'ye tatile gelen Maria Latacz, dün Antalya'da kaldığı otelden Denizli'deki Pamukkale Ören Yeri'ne bir tur şirketinin gezisine katıldı. Bir süre Pamukkale'de gezen Latacz, Antik Havuz'da yüzdükten sonra kayboldu. Latacz için bölgede arama çalışması başlatıldı. Latacz'ın bulunamaması üzerine birlikte geldiği otobüsteki turistler Antalya'ya gönderildi. Çevredeki güvenlik kamera kayıtlarını incelendi. Latacz'in en son Antik Tiyatro çevresinde görüldüğü tespit edildi. Latacz için dün başlatılan arama çalışmalarına bugün de devam ediliyor. İl Jandarma Komutanlığı Pamukkale bölgesinde geniş çaplı arama çalışması başlattı.

Pamukkalede kaybolan Polonyalı turistin cansız bedeni bulundu

Haberin Devamı

CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Polonyalı turist Maria Latacz'in komandolar tarafından cansız bedenine ulaşıldı. Latacz'in cesedinin bulunduğu Domuzçukuru mevkisindeki dere yatağına düşerek öldüğü üzerinde durulduğu bildirildi.

Pamukkalede kaybolan Polonyalı turistin cansız bedeni bulundu

CENAZESİ ÜLKESİNE GÖNDERİLECEK

Denizli'deki turla gezmek için geldiği UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Pamukkale Ören Yeri'nde kaybolan Polonyalı turist Maria Latacz'in komandolar tarafından bulunan cansız bedeni, jandarma ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Latacz'ın yanında taşıdığı özel eşyalarının bulunduğu çantası da jandarma ekipleri tarafından yakınlarına teslim edilmek üzere götürüldü. Jandarmanın olay yerinde yaptığı ilk incelemelere göre, tek başına doğa yürüyüşlerine gitmeyi sevdiği öğrenilen Latacz'ın düşerek hayatını kaybettiği belirlendi. Latacz'ın cenazesinin adli işlemlerin ardından ülkesi Polonya'ya gönderileceği bildirildi.

Pamukkalede kaybolan Polonyalı turistin cansız bedeni bulundu

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!