Özür dile istifa et

Güncelleme Tarihi:

Özür dile istifa et
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2007 00:00

ANAVATAN Partisi Genel Başkan Yardımcısı Serpil Yıldız, görevinden istifa ederken, genel başkanı Erkan Mumcu’yu da istifaya çağırdı.

Yıldız, Mumcu’nun Türk halkına ve ANAVATAN teşkilatlarına özür borcu olduğunu ifade etti. Yıldız, yaptığı yazılı açıklamada, Demokrat Parti ile birleşme görüşmelerinin olumsuz sonuçlanmasıyla ilgili bilgileri sade bir vatandaş gibi, diğer yöneticilerle birlikte basından öğrendiğinden yakındı. Yıldız, şunları kaydetti:

DERT YANDI

Genel Başkan Erkan Mumcu’ya basından öğrendiğimiz ve Anavatan için hayati önem taşıyan bu konularda yardımcısı olarak niçin haberimiz olmadığını sorup, bu konuların Başkanlık Divanı ve MKYK’da tartışılması gerektiğini hatırlattığımda, ’Henüz netleşmiş bir durum yok. Zamanı geldiğinde konuşup tartışacağız ’ yanıtını aldım. Parti etiğiyle hareket eden arkadaşlarımızın iyi niyeti suiistimal edilmiştir.

HAYAL KIRIKLIĞI

Yıldız, Mumcu’nun Türk halkının umutlarını hayal kırıklığına dönüştürdüğünü, Anavatan’a gönül vermiş teşkilatları ve milletvekillerini kamuoyunda çıkan mesnetsiz ve gurur kırıcı suçlamalarla muhatap ettiğini savundu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!