Oyuncak alırken ölüyordu

Güncelleme Tarihi:

Oyuncak alırken ölüyordu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2007 14:28

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın otobüsünden atılan oyuncaklardan almaya çalışan çocuğu otomobil çarptı.<1>Foto_<1>Galeri

Haberin Devamı

KAZANIN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Dün, açılışlar ve mitinge katılmak üzere Düzce’ye gelen Başbakan Erdoğan, Beyköy Beldesi’nde bulunan Organize Sanayi Bölgesi’ndeki fabrikaların açılışına giderken, Aydınpınar Caddesi’nde çocuklara otobüsten oyuncak atıldı. Annesi Nuran Çelikkaya ile birlikte dağıtılan oyuncaklardan almaya çalışan minik Esranur' otobüsün yanından geçmeye çalışan bir otomobil çarptı. Yaralanan Esranur, 112 Acil ambulansı ile Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Sağ bacağı kırılan, sol bacağında ezilme olan ve yüzünden yaralanan Esranur tedavi altına alındı.

Anne Nuran Çelikkaya, “Oyuncak almak için Başbakan’ın otobüsünü bekliyorduk. Aydınpınar Caddesi Erdem Sokak önüne otobüs geldiğinde oyuncakları karşı tarafa atmaya başladılar. Biz de oyuncak alabilmek için karşı tarafa geçmek isterken, otobüsün yanından çıkan araç kızıma çarptı. Otobüsten dolayı otomobili fark edemedik” diye konuştu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!