Oynaya oynaya gitti

Güncelleme Tarihi:

Oynaya oynaya gitti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2009 13:05

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden Osmaniye Valiliği’ne atanan Celalettin Cerrah kendisini için hazırlanan veda yemeğinde bol bol dans etti, halaylar çekti.

Haberin Devamı

YEMEKTEN FOTOĞRAFLAR

Veda yemeğine eşi Hülya, kızları Merve ve Gözde'yle katılan Cerrah'ın neşeli hali gözlerden kaçmadı. 

Cerrah, Berdan Mardini, Selami Şahin, Ahmet Selçuk İlkan ve diğer müdürlerle halay çekerken eşi ve kızları oturdukları yerden eşlik ettiler.

Daha sonra eşiyle dans eden Cerrah, neşeli tavırlar sergiledi.

Birçok ünlü ismin de katıldığı veda yemeğinde,  Cerrah ve ailesi şarkılar söyleyip, oyunlara eşlik ettiler.

CERRAH'TAN GÜLER'E VEDA ZİYARETİ

Osmaniye Valiliğine atanan İstanbul Emniyet  Müdürü Celalettin Cerrah, İstanbul Valisi Muammer Güler'e veda ziyaretinde  bulundu.

İstanbul Valiliğinde gerçekleşen ziyarette konuşan Güler, “değerli  çalışma arkadaşım” diye hitap ettiği Cerrah'ın, İstanbul'da 6 yılı aşkın süredir  görev yaptığını ve çalışmalarını takdirle izlediğini söyledi.

 Güler, Cerrah'ın 29 Haziran pazartesi günü görevini yeni emniyet müdürü  Hüseyin Çapkın'a devredeceğini ifade ederek, “Cerrah, yeni bir sayfa açıyor  hayatında. Ama 41 yıldır üzerinde taşıdığı üniformayı bırakmasının ne kadar zor  olduğunu biliyorum, ama onurlu bir göreve, devletimiz için son derece önemli bir  göreve atanıyor. Valiliğe atanmasını büyük bir memnuniyetle karşılıyorum ve  kutluyorum. Şahsı, ailesi ve devletimiz için hayırlı ve uğurlu olmasını  diliyorum. Güzel hizmetlerinin devam edeceğine olan inancımı belirtiyorum” diye  konuştu.

Haberin Devamı

İstanbul Valisi Güler de yapılan operasyonların Türkiye'yi transit ülke  konumundan çıkardığını vurguladı. Ziyaretin sonunda Muammer Güler, Celalettin Cerrah'a takdirname ve vazo  hediye etti.

SÜSLÜ KARŞILAMA PANKARTI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden Osmaniye Valiliği’ne atanan Celalettin Cerrah için kentte karşılama hazırlığına başlandı.
Osmaniye Ticaret Borsası (OSB) tarafından kentin değişik noktalarına aralarında Celalettin Cerrah için yazılan şiirlerin de bulunduğu pankartlar asıldı. Atatürk Caddesi, Palalı Süleyman Caddesi, Dr. Ahmet Alkan Caddesi ve Kadirli Yoluna asılan pankartlarda, ‘Yiğit Gavurdağlı Osmaniyelilere, Cerrah valimiz. Hoş geldiniz’, ‘Sayın Cerrah valimiz yerfıstığı diyarı Osmaniye’ye hoş geldiniz’ gibi yazılar asıldı. En dikkat çekicisi ise Dr. Ahmet Alkan Caddesi’ne asılan şiirli pankart oldu.

‘Meşhurdur yerfıstığımız, Cerrah baba hoş geldiniz. Sevgi saygı dostluğumuz, Cerrah baba hoş geldiniz. Gavurdağlı kıymet bilir, vatan için kurban olur. Sel gider de kumu kalır, Cerrah baba hoş geldiniz. Hizmetiniz ayan beyan, çok sevindi sizi duyan. İsminiz dillerde yaşayan, Cerrah baba hoş geldiniz’ dizeleri yer alan pankart görenlerin büyük ilgisini çekti.

OSB Başkanı İmam Hüseyin Çelik, Vali Celalettin Cerrah’ın Osmaniye atanmasından memnuniyet duyduklarını bunu da dile getirmek istediklerini söyledi. Cerrah’ın Osmaniyelilerin ufkunu açacağını da belirten Çelik, “Kendisini düğün havasında karşılayacağız. Osmaniyeli hemşerilerimizin böylesine büyük bir devlet adamına sahip çıkmalarını bekliyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!