Oturma kavgası kanlı bitti: 2 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Oturma kavgası kanlı bitti: 2 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2010 12:30

Eskişehir'de çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı.

Alkollü oldukları iddia edilen E.T. (27) ve H.T.(26) dün 23.00 sularında Porsuk Bulvarı'ndaki bir kafede oturmak istedi. E.T. ve H.T. ile kafeye girmelerine izin vermeyen iş yeri sahibi arasında tartışma çıktı.

Bunun üzerine H.T. ve E.T. kafe önüne çıkıp beklemeye başladı. İş yeri sahibi de O.T. (24), A.Y. (27), E.P. (24) ve R.K'ya (17) olayı haber verdi.

Söz konusu kafe önünde iki grup arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından E.T. ve H.T. tabancayla ateş edilmesi sonucu yaralandı. 2 yaralı, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Yunusemre Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Polisler, olay yerinden kaçan şüphelileri aramaya başladı. Hastaneye giden emniyet güçleri, şüphelilerden A.Y, E.P. ve R.K'yı yakaladı.

R.K, emniyetteki ifadesinde, tabancayı kendisinin ateşlediğini söylediği öğrenildi. Polis, R.K'nın üzerinde yaptığı aramada 7,65 milimetre çapında mermi atabilen tabanca ele geçirdi. Emniyet güçleri, olayın 9 milimetre çapında mermi atabilen tabancayla işlendiğinin belirlenmesi üzerine şüphelileri tekrar sorguladı.

İkinci sorgulanın ardından tabancayı ateşlediği iddia edilen O.T. de yakalandı. O.T'nin üzerinde yapılan aramada 9 milimetre çapında tabanca ve mermi ele geçirildi. Yaralılardan E.T'nin hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!