Otomobil, kamyona çarptı: 2 ölü, 2 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Otomobil, kamyona çarptı: 2 ölü, 2 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2010 08:03

TUZLA'da, otomobilin önünde giden kamyona çarpması sonucu meydana gelen kazada, 2 kişi öldü, 2 kişi ise yaralandı. Yaralılar kaldırıldıkları hastanelerde tedaviye alınnırken, polis kaza sonrası kaçan kamyonu arıyor.

Kaza, bugün saat 04.00 sıralarında O- 1 Karayolu İçmeler Mevkii’nde meydana geldi. Kocaeli yönüne giden ve henüz sürücüsü belirlenemeyen 41 UP 677 plakalı otomobil, aynı yöne giden kamyona arkadan çarptı. Kazada hurda haline dönen otomobilden fırlayan 29 yaşındaki Erdoğan Arslan ile 27 yaşındaki Sedat Asil olay yerinde yaşamını yitirdi. Ölenlerin kardeşleri olan Tuncay Asil ve Fatih Arslan ise ağır yaralandı.

Kazanın ardından kayon yoluna devam ederken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralalırdan Tuncay Asil ambulansla Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Fatih Arslan ise Hardarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı,
Ölenlerin cesetleri Tuzla Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırılırken, polis kaza sonrası kaçan kamyonu yakalamak için çalışla başlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!