Otogarda asker uğurlama izdihamı

Güncelleme Tarihi:

Otogarda asker uğurlama izdihamı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2009 21:36

YOZGAT'ın Sorgun İlçesi'nde, bu yıl vatani görevini yapacak 89/4 tertip asker adaylarını uğurlama töreninde, otogar girişinde uzun kuyruklar oluştu.

Bu nedenle trafik durma noktasına geldi. Asker uğurlamaları nedeniyle Sorgun Otogarı'nın girişinde uzun kuyruklar oluştu. Askerlerin uğurlanması için oluşturulan uzun konvoylar, E-88 Karayolu'nun trafik akışını engelledi.

Vatani görevini yapacak olan 1989/4 tertip asker adayları konvoylar halinde Sorgun otogarı'na geldiler. Bazı gençler, hareket halindeki otomobillerin camlarından dışarı sarkarken, bazı gençler ise otomobillerin üzerine yatarak eğlenmek istedi. Gençlerin yaptığı bu hareketler, araç sürücülerine zor anlar yaşattı.

Davullu zurnalı asker uğurlamasında anne adayları vatani görevini yapacak olan evlatlarının arkasından gözyaşı döktüler. Vatani görevini yapacak olan asker adayları, Otogarın önünden dualar eşliğinde uğurlandı.

Askerlerini uğurlamak için otogara akın eden yüzlerce araç, otogar girişinde uzun kuyruklar oluşturdu. Asker uğurlamaları nedeniyle oluşturulan konvoylar, E-88 karayolu olumsuz etkiledi. Yolun ortasında araçlarından inen gençler, önce İstiklal Marşını okudular ardından ‘En büyük asker bizim asker’ şeklinde sloganlar attılar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!