Otobüste kalbi durdu

Güncelleme Tarihi:

Otobüste kalbi durdu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2010 15:11

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde bulunan Uludağ Üniversitesi'ne (UÜ) bağlı Meslek Yüksek Okulu İnşaat ve Yapı Ressamlığı Bölümü 2’nci sınıf öğrencisi olan ve atölyesinde resim yapan 21 yaşındaki Erkan Beklen, memleketi olan İzmir'in Torbalı İlçesi'nden İnegöl'e gelirken otobüste geçirdiği kalp krizi sonucu öldü.

Haberin Devamı

UÜ’nin İnegöl Meslek Yüksek Okulu İnşaat ve Yapı Ressamlığı Bölümü’nde eğitim gören Erkan Beklen, eğitimini sürdürürken küçük bir atölye açarak ressamlık yapmaya başladı. Yüksek okulu yaz tatiline girmesine rağmen atölyesinde çalıştığı için İnegöl'de kalan Erkan Beklen, 3 günlük tatil için ailesinin oturduğu Torbalı'ya gitti. Kalp rahatsızlığı bulunan ve tatil ardından geçen salı günü İnegöl gelmek için otobüse binen Beklen, saat 04.00 sıralarında Balıkesir'in Susurluk İlçesi yakınlarında otobüste kalp krizi geçirdi. Durdurulan otobüste bulunanların haber vermesi üzerine sevk edilen sağlık ekibi kalp krizi geçiren Erkan Beklen'e müdahale etti. Ancak, kurtarılamadı. 5 ay kadar önce babasını kaybettiği belirtilen Beklen'in ölüm haberi İnegöl ve Torbalı'da üzüntüye neden oldu.

Haberin Devamı

Erkan Beklen, yaz tatilini Atatürk Bulvarı'nda bulunan Uludağ Çay Bahçesi önünde resim çizerek aile bütçesine katkıda bulunmaya çalıştığı belirtildi. Beklen’in, son olarak İnegöl’ün mahalle ve sokaklarını resmederek kent müzesine armağan etmek istediğini bildirilmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!