" Osmantan" diye tempo tuttular

Güncelleme Tarihi:

Osmantan diye tempo tuttular
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2008 12:08

Çorum'da konser veren sanatçı Ebru Gündeş'e sahnede gelinlik hediye edildi.

Ebru Gündeş-Osmantan Erkır fotoğrafları

ÇORUM'da konser veren sanatçı ve ‘Popstar Alaturka' yarışmasının jüri üyesi Ebru Gündeş'e sahnede gelinlik hediye edildi. Gelinliğin duvağını başına takan Gündeş'e hayranları, ‘Osmantan' diye tempo tuttu.
Karayolu ile Ankara'dan Çorum’a gelen Ebru Gündeş, bir marketin Çorum Şubesi'nin açılışını yaptı. Gündeş, daha sonrada açılışını yaptığı marketin bahçesinde konser verdi. Sahneye çıkan ve açılışa gelen Afyonkarahisar AKP milletvekili Ahmet Koca ile marketin Genel Müdür Yardımcısı Adnan Özçelik, Ebru Gündeş'e paket vererek sürpriz yaptı. Hediye paketini açan ünlü sanatçı, beyaz gelinlikle karşılaşınca şaşkınlığını gizleyemedi. Konseri izleyen yaklaşık olarak 5 bin kişi Ebru Gündeş'in gelinliğin duvağını başına takmasının ardından ‘Osmantan' diye bağırmaya başladı. Sürpriz karşısında şaşıran Gündeş, gelinliğini eline alarak üzerine tuttu.
Gelinliği Gündeş'e veren milletvekili Ahmet Koca, “Bu birlikteliği fazla uzatmamanız yönünde size tavsiyede bulunuyoruz. Tek yastıkta kocamanızı arzu ediyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. Osmantan beye selamlarımı iletin” dedi. Sahneye elinde çiçekle gelen 5 yaşındaki Melike Şimşek ise, “Ebru abla ne zaman evleneceksin?” diye sordu. Gündeş, küçük kızın sorusuna öpücükle karşılık verdi. Çorumlular'ın büyük ilgisiyle karşılaşan Ebru Gündeş, müzik ziyafeti sundu. Konsere gelen hayranlarından bazıları gözyaşlarını tutamazken, bazıları şarkılara eşlik etti. Yaklaşık olarak 2 saat süren konser boyunca gönüllerince eğlenen Çorumlular, Ebru Gündeş'in şarkıları ile coştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!