Operasyonda erken doğum

Güncelleme Tarihi:

Operasyonda erken doğum
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2010 00:00

İnternette kadın pazarladıkları belirlenen çeteyle ilgili 61 adres basıldı, 40’ı kadın 61 kişi gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Operasyonda, çeteye uyuşturucu sağladıkları iddiasıyla kocasıyla birlikte yakalanan hamile kadın, heyecandan erken doğum yaptı.

İSTANBUL’da internet sitesi üzerinden escort kadın ve uyuşturucu pazarlayan çeteye karşı yapılan baskınlarda doğum sancıları tutan Zehra Y. hastanede bir kız çocuk dünyaya getirdi. Asayiş Şube Müdürlüğü’ne gelen bir ihbarda internet sitesinde kadın pazarlandığı ihbarı yapıldı. Polis iki aylık takibin ardından önceki gece 61 adrese baskın yaptı. 40’ı kadın 61 kişi gözaltına alındı. Zehra Y. ile eşi Uğur Y.’nin çeteye uyuşturucu sağladığı ileri sürüldü. Beyoğlu’ndaki evlerinde gözaltına alınan Uğur Y., Asayiş Şube Müdürlüğü’ne Zehra Y. ise kontrol için Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.

Müşteri listesi incelemeye alındı

Doktorlar Zehra Y.’nin yaşadığı heyecan nedeniyle doğumunun başladığını tespit etti. Servise yatırılan Zehra Y., 2 saat sonra bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı bir polisin başında beklediği Zehra Y., taburcu edilince savcılığa çıkarılacak. Zehra Y., hakkında tutuklama kararı verilirse yeni doğan çocuğuyla birlikte cezaevine konulacak. Baba olduğunu emniyette öğrenen Uğur Y. ise ağladı. Ele geçirilen içinde müşteri listesinin bulunduğu ajanda ve 3 laptop bilgisayar incelemeye alındı. Sorguları süren fuhuş çetesinin üyeleri cuma günü adliyeye çıkarılacak.

Haberin Devamı

Yıldız verip erkeklere pazarladılar

Polis açıklamasına göre, 5 kişilik çete yönetimi tarafından seçilen kadınların çekilen çok özel fotoğrafları internet sitesinde müşterinin beğenisine sunuluyor. 5 yıldız üzerinden yapılan puanlama sonucu kadınlar 100-500 Euro’ya pazarlanıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!