'Operasyon bize döndü'

Güncelleme Tarihi:

Operasyon bize döndü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2016 20:59

Cumhurbaşkanlığı Kurumsal İletişim Başkanı Mücahit Küçükyılmaz, devam eden FETÖ operasyonlarıyla ilgili resmi Twitter’dan dikkat çekici paylaşımlarda bulundu.

Haberin Devamı

Küçükyılmaz, önceki gün ilk mesajında, Milli Eğitim Bakanlığı’ndan tanıdığı bir arkadaşının evine FETÖ soruşturması çerçevesinde yapılan baskını sert bir dille eleştirdi.

Küçükyılmaz, “15 yıldır tanıdığım, o gece tankın önüne yatan, FETÖ düşmanı Oktay Kılıç’ın evi FETÖ’den aranıyorsa, bu operasyon ‘bize’ dönmüş demektir” diye yazdı. Bu mesajdan sonra bir paylaşım daha yapan Küçükyılmaz, “Namaz kılanı Fetullahçı sanan, Meşveretçi, Yazıcı, Okuyucu, Nakşi, Kadiri arasındaki farkı bilmeyen 28 Şubatçılarla FETÖ temizliği yapılamaz” dedi.

Küçükyılmaz’ın hakkında paylaşımda bulunarak “15 yıldır tanırım” dediği kişinin Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nde Daire Başkanı olarak görev yapan Oktay Kılıç olduğu öğrenildi. Kılıç’ın evinde önceki gün arama yapıldığı öğrenildi. Küçükyılmaz, Cumhurbaşkanlığı’nın tanıtılmasını sağlayan, bilgilendirme amaçlı dökümanı hazırlayan, mektup, e-posta ve telefonla yapılan başvuruları inceleyen ve Saray’ın internet sitesinin güncellenmesini sağlayan birimin başında yer alıyor. Küçükyılmaz’ın Twitter sayfasındaki “Yazdıklarım beni bağlamaz, belki azad eder” notu dikkat çekti. Hürriyet’in aradığı Küçükyılmaz telefonlara yanıt vermedi. Cumhurbaşkanlığı’ndan da bir değerlendirme yapılmadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!