Online alışveriş danışmanlarınız

Güncelleme Tarihi:

Online alışveriş danışmanlarınız
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2013 00:00

Aradığınız ürünü en uygun fiyatla bulabilmek için karşılaştırma sitelerine girmeden online alışveriş yapmayın.

Haberin Devamı

Ürünleri kimi zaman yalnızca bilgi almak, kimi zaman da hızla satın almak için internette arıyoruz. Ama eski dost Google bize bu konuda bir yere kadar yol gösterebiliyor. Satın almak istediğimiz bir ürünün teknik özelliklerine ve fiyatına giden en kısa yol, online alışverişin yol göstericilerinden, yani fiyat karşılaştırma sitelerinden geçiyor.
Geçen yıllarda internette kendini göstermeye başlayan fiyat karşılaştırma siteleri zamanla gelişen ve arama motorları tarafından karşılanamayan bir ihtiyaca çözüm oluyor. Satın almadan bir önceki aşamada ya da fikir edinme aşamasında kullanabileceğiniz bu siteler bütçenizi planlamanız ve özellikle teknoloji konusunda harcamalarınızı doğru yapmanız için her zaman elinizin altında bulunmalı.

İLGİ ÇEKİCİ ÖZELLİKLER

Haberin Devamı

İnternette fiyat karşılaştırmanın temel mantığı, bir ürün adı girildiğinde ürünün hangi online mağazalarda hangi fiyatlarla satıldığının gösterilmesine dayanıyor. Bu alanda liderliğe oynayan fiyat karşılaştırma siteleri, sistemlerine birçok ek özellik ekleyerek rekabette öne geçmeye çalışıyor. Örneğin bazı sitelerde sanal mağazalara ek olarak gerçek mağazalardaki fiyatları da görebiliyorsunuz. Ürünlere yorum yapılmasını mümkün kılan, hatta ürünlerin ve mağazaların tartışılması için forum hazırlayan fiyat karşılaştırma siteleri de var.

Bu siteleri öneriyoruz

Akakce.com
Şık ve kullanışlı bir arayüze sahip bir fiyat karşılaştırma sitesi olan akakce.com, fiyat karşılaştırmalarını ürün marka, model ve çeşitlerine göre detaylandırarak yapıyor. Ayrıca en uygun taksit imkânlarını da gösteriyor.
Cimri.com
Gittigidiyor’un bir iştiraki olarak kurulan Cimri, fiyat karşılaştırma işlemini bir adım daha ileri götürüyor ve ürünlerin teknik özelliklerini de kendi aralarında kıyaslamaya imkân tanıyor. Böylece “hangisini alsam?” diyenler için iyi bir yol gösterici görevi görüyor.
PriceGrabber.com
Adından da anlaşılacağı üzere PriceGrabber yabancı bir alternatif. İngilizce, Fransızca, İspanyolca ve Portekizce hizmet veren PriceGrabber, yurtdışında bulunan alışveriş sitelerini kullanmayı düşünenlerin tercih edebileceği bir site.
Teknofiyat.com
İncelediğimiz siteler içinde belki de en hızlısı diyebileceğimiz Teknofiyat, bunu ana sayfasında sadece bir arama kutusunu ve arama düğmesi bulundurmasına borçlu. Çünkü siteyi açtığınızda Google arama motoru gibi karşınıza sade bir arama kutusu geliyor.
Ucuzu.com
Ucuzu Bulgarca, Çekçe, Macarca, İtalyanca, Portekizce, Rumence ve tabii ki Türkçe olarak hizmet veriyor. Tabii  bu yalnızca farklı dillerde hizmet verebildiği anlamına gelmiyor, seçtiğiniz bölgeye göre alışveriş yapabileceğiniz mağazalar da değişiyor. Bulunduğunuz bölgeye hizmet veren ucuzu.com alternatifi siteye yönlendiriliyorsunuz.

Haberin Devamı

Onu e-hediyelerle sevindirin

Sevgiliniz sizden sürpriz bir hediye mi bekliyor? O zaman doğru klavye başına.

/images/100/0x0/55eaff8cf018fbb8f8a45836

Hobi armağanı

Sanal alışverişte alelade hediye dönemi bitti. E-alışverişte hobisi olan sevgiliyi sevindirme devri. Sanal hobi mağazası hobievi.com Sevgililer Günü için birçok hediye alternatifi sunuyor. Örneğin puzzle seçenekleri, ahşap gövdeli mozaik setleri, elektroniğe meraklılar içinse favori Arduino Uno Başlangıç Seti, maketler, origami, boyalar, hobi plastiği, elektronik gibi 3 binden fazla hobi ürünü var.

Aşka gelen tişörtler

Aşkın günü 14 Şubat için ışıltılı kadının markası adL’de hem hediye arayışındaki erkeklere hem de o gün ne giysem telaşı içindeki bayanlara Sevgililer Günü’ne özel tişört tasarımı ve ‘Modern Beat’ koleksiyonu var. Aşk gününde sevgilisine büyülü görünmek isteyen kadınlarsa, kırmızının tahtını sarsacak olan koral rengi ve siyah dantel elbise modelleriyle hayallerini gerçekleştirecek. Sevgililer Günü için adL’nin tasarım tişörtlerine online satış sitesi www.adilisik.com aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

Eğlenceli hediyeler

Sıradan ve klasik hediyelerden sıkıldınız mı? Eğlenceli ve seksi hediyeler için buldumbuldum.com yeni bir adres. Sitede Kamasutra zarları, kürklü kelepçeler gibi kişiye özel eşyalar ve seksi ürünler büyük ilgi görüyor. Ayrıca üzerine özel yazı yazılan Oscar Heykelciği ve ödül kupaları, istediğiniz fotoların basıldığı ve içine sıcak bir içecek koyunca çıkan sihirli kupalar, aşk sertifikaları gibi ürünler var.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!