Önerilen!

Güncelleme Tarihi:

Önerilen
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 1998 00:00

Pakize SUDA
Haberin Devamı

Reha Muhtar, mahallenin birine muhtar yapılsın, bundan böyle haber yerine ilmühaber versin.

Muhtar yapılmazsa, maç spikeri yapılsın. Hatır sorarken bile tuttuğu takımın attığı golü nakleden spiker gibi bağırıyor çünkü.

Sorduğu soruların içeriğini ve zamanlamasını bir türlü duruma denk düşüremediği halde, sırf bu yüzden durmadan statüsü yükselen ve bu konuda dünyadaki tek örnek olan Reha Muhtar, ‘‘Şaşılası Olaylar’’ kitabımda hakettiği yeri alsın.

*

M.Ali Erbil, ‘‘Değiştir’’ dedikçe şarkıları değiştirenler; altı saatte bir sevgili değiştiren Erbil'in ‘‘Değiştir’’ demekle aslında neyi kastettiğini anlasınlar artık.

*

Işılay Saygın Hanımefendi'nin görüşleri doğrultusunda, bütün iyi aile kızları periyodik olarak kızlık zarı muayenesine götürülsünler. Zar yerindeyse daima yerinde kalması için ne mümkünse yapılsın, değilse atalarımızın tespitleri doğrultusunda dizler dövülsün.

*

Kadın, erkek, genç, yaşlı, okumuş, cahil... Herkes duyduğu her müzikle, hatta Makber'le bile göbek atsın; ama yolda, otobüste, maçta, vapurda, bankada, asansörde, kuyrukta, sinemada, hatta evde birbirine pislik koklamış gibi baksın. Bu tezat çok hoş oluyor.

*

Sanki ortalıkta koyun kıtlığı varmış gibi habire koyun kopyalayan bilimadamları, artık koyun kopyalamayı bırakıp Sibel Can'ı kopyalasınlar. Kız oradan oraya koşuşturmaktan helak oldu, insana bu kadar da yüklenilmez ki!..

*

Sevişmek için yaratıldığı her halinden belli olan Clinton'a illa savaşacaksın diye ısrar edilmesin. Bırakın adam bildiği işi yapsın, bir hikmeti olduğuna inandığım Oval Ofis ise seks problemi olan çiftlerin tedavisi için kullanılsın.

*

Şu meşhur banka şubesi artık Ferhan Şensoy'un evinden alınıp başka yere taşınsın. Mesela bizim eve olabilir. Müşteriye hizmetten bitap düştüler, biraz da biz ölelim.

*

Aylardır yaylının geldiğini avaz avaz bağırarak memleketin dört bir yanına haber veren Grup Laçin bunun ne manaya geldiğini açıklasın artık.

Bir kere size şunu söyleyeyim; o İtalyan mafyası gibi elbiseleri üzerinizden çıkarmazsanız, yaylı sizi almaz, haberiniz olsun. Adam korkar sizden.

İkincisi pek kalabalıksınız, adam hangi birinizi alsın? Birinizi alsa birinizi almasa olmaz. Kısacası size bir yaylı yetmez, iki tane lazım.

Üçüncüsü, yaylının sizi alması için bir girişimde bulunmanız lazım. Öyle ‘‘Bizi de alsa bari’’ demekle olmaz. El etmek lazım. Siz aklınız sıra boynunuzu kırarak işaret ediyorsunuz ama öyle durduramazsınız yaylıyı haberiniz olsun, benden söylemesi.

‘‘Ayşe Saray'a çıkmış, doğru söylese bari’’ ne demek? Kıza bir şey yaptınız da Saray'a sizi şikâyete mi gitti?

Sonra o şeker ezmekle bekâr gezmek arasındaki bağlantıyı kuramadım. Ben de bekâr gezenlerden olduğuma göre, bu durumda şeker ezmem gerekiyor mu?

‘‘Haydi güzelim’’ derken kime sesleniyorsunuz? Ayşe'ye mi? Ne zaman döndü Saray'dan o?

Aylarca ‘‘Güzelim’’ diye peşinden koşun, sonra paçavra gibi atın kızı bir kenara. Duymadım zannetmeyin, şimdi de Suna diye bir kızın peşindeymişsiniz. ‘‘Eğlen Suna'm eğlen’’ diye kızı oynatmaya çalışıyormuşsunuz. Ayıptır, size yakışmaz. Benden söylemesi.

mış - muş köşesi

Yılda ortalama 151 defa sevişen Fransızlar en çok sevişen ülke olarak birinci sırada yerlerini almışlar. İkinci Amerika, üçüncü Rusya, dördüncü Almanya, ...... Türkiye ilk onbeşin içinde yokmuş.

Ben bu araştırmayı yapanlara birkaç isim vereyim, bakın Türkiye nasıl ilk sıralara yükseliyor.

Hakkari'de bir köyde çalılıklara tuvaletini yapan korucunun erkeklik organını ve testislerini yılan sokmuş.

Yılan sokmasın da ne yapsın? Öyle kendi halinde otururken biri gelip gözünün ortasına defi hacet ediyor. Yılanın yerinde kim olsa yapardı bunu.

Diyanet fetva vermiş: Zayıflamak caizdir.

Artık kilolarım için hiçbir mazeretim kalmadı.

Korku romanları yazarı Stephen King'in korktuğu bir sürü şey varmış.

Uzmanlar korkularınızı üstüne giderek yenebilirsiniz derler ya; bu da öyle yaparken ipin ucunu kaçırıp o romanları yazdı herhalde.

Güneş Taner, ekonomik kriz içinde olan Rusya'ya yardıma gitmiş.

Aslında iyi fikir bu. Silahlanmayı falan bir kenara bırakıp bütün komşu ülkelere yollamalı Güneş Taner'i. Ekonomileri düzelsin, dümdüz olsun.

Prens Charles erken bunamış. Henüz elli yaşında olmasına rağmen tanıştığı herkesin adını unutuyormuş.

Sonunda olacağı buydu zaten. Bunca senedir yedi milletten binlerce insanla el sıkışmaktan helak oldu zavallı. Beyin dediğin de yumruk kadar bir şey, alsa alsa kaç kişiyi alır içine?

Yaser Arafat Beyaz Saray'da kabul edilmeyi beklerken Clinton Oval Ofis'te puroyla kendini tatmin eden Monica'yı seyrediyormuş.

Adamın gözünü seks bürümüş. Her şey bir yana şu Oval Ofis'e taktım kafayı. Bunlar öteki işi de bu ofiste yapmışlardı. Ofis ofis değil, porno film platosu sanki.

Vücudumuzda 600 kas varmış. En güçlü kas ağızdaymış.

Ağızdaki kasın çok güçlü olduğunu, Mesut Yılmaz'ın bir türlü kası harekete geçirip gülememesinden, biz milletçe tahmin ediyorduk zaten.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!