Önder çifti evlerinde ölü bulundu

Güncelleme Tarihi:

Önder çifti evlerinde ölü bulundu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2022 11:44

Sivas'ta merkeze bağlı Yavu Köyü'nde Süleyman (44) ve Sultan Önder (46) çifti, evlerinin yatak odasında başlarından tabancayla vurulmuş halde ölü bulundu. Çiftin ölümü ile ilgili evdeki oğullarının ifadesi alındı. Önder'in, eşini öldürdükten sonra intihar ettiği ihtimali değerlendiriliyor.

Haberin Devamı

Olay, saat 09.00 sıralarında Yavu Köyü, Bahçeli mezrasında meydana geldi. Çiftçilikle uğraşan 2 çocuk sahibi Sultan ve Süleyman Önder çifti, müstakil evlerinin yatak odasında başlarından tabancayla vurulmuş olarak bulundu.

Çiftin 2 çocuğundan R.Ö. (16), anne- babasının hareketsiz yattığını ekiplere bildirdi. İhbar üzerine eve jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde çiftin hayatını kaybettiği belirlendi. Olayı duyarak gelen çiftin büyük oğlu R.Ö. (18) ise fenalaştı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Önder çifti evlerinde ölü bulundu

EVDEKİ OĞULLARININ İFADESİ ALINDI

Süleyman ile Sultan Önder çiftinin cansız bedenleri, otopsi için Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna konuldu. Çiftin Halil Rıfat Paşa Anadolu Lisesi 10'uncu sınıf öğrencisi küçük oğlu R.Ö.'nün (16) ifadesinde sabah evde olduğunu, odasında telefonu ile uğraştığını ve kulaklık taktığı için herhangi bir ses duymadığını söylediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Eve gelen yakınlarının anne ile babasını sorması üzerine önce ahıra sonra yatak odasına girdiklerini belirten R.Ö.'nün, çifti başlarından tabanca ile vurulmuş gördüklerini söylediği belirtildi.

Öte yandan tabancanın Süleyman Önder'in yanında bulunduğu belirtildi. Önder'in, eşini öldürdükten sonra intihar ettiği ihtimali değerlendiriliyor. Çiftin arasında bilinen sorun olmadığı öğrenilirken, soruşturma sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!