Önce kamyona sonra bariyere

Güncelleme Tarihi:

Önce kamyona sonra bariyere
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2009 00:00

TEM’de bir araç tarafından sıkıştırılınca motosikletiyle önünde giden kamyona, ardından da bariyerlere çarpan Kemal Coşkun öldü. Kız arkadaşının ise bacağı koptu.

TEM Otoyolu Samandıra sapağında önceki gün 17.00 sıralarında plakası alınamayan bir araç tarafından sıkıştırılınca, geçen yıl aldığı, 34 DR 3756 plakalı Yamaha Fazer motosikletiyle önünde giden kamyona arkadan çarpan Kemal Coşkun (32) hayatını kaybetti. Yol kenarındaki bariyerler, motosikletin arkasında oturan, üzerinde tam korumalı giyisiler bulunan Hande Diker’in ise sağ bacağını dizinin altından kopardı. Diğer bacağında da kırıklar olan Hande Diker (31), Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Annesi telefonla aradı

Kazadan hemen sonra, bir pazarlama şirketinde çalışan Kemal Coşkun’un cep telefonu çaldı. Arayan annesi Zeynep Coşkun’du. Telefonu açan polis memuru, "Merak edecek bir şey yok. Oğlunuz kaza geçirdi. Hafif yaralı, hastaneye götürüyoruz" dedi. Zeynep Coşkun, acı haberi hastanede aldı.

2 teker ruha işler

Motosiklet tutkunu akadaşları, www.motordelisi.com adresindeki sitede "Rüzgára karşı koşmamışsan, onunla esmeyi bilemezsin; Henüz motora binmediysen, yaşıyorum diyemezsin", "4 teker bedenine, 2 teker ruhuna işler", "Ne kahrın çekiliyor ne senden vazgeçiliyor. Gülü seven dikenine katlanır" mesajları gönderdiler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!