Önce eÅŸini öldürdü sonra intihar etti

Güncelleme Tarihi:

Önce eşini öldürdü sonra intihar etti
OluÅŸturulma Tarihi: Åžubat 28, 2011 15:45

İSTANBUL'da taksi şoförlüğü yapan 35 yaşındaki Ömer Dilek, kendisinden ayrılmak isteyen ve bir süre önce Antalya'daki babasının evine gelen eşi 34 yaşındaki Tuğba Dilek'i tabancayla başından vurup öldürdükten sonra intihar etti. Katliam ise sürüyor. Geçtiğimiz hafta bir öğretmenin okul önünde boğazı kesildi, 4 çocuk annesi bir kadın yine eşi arafından öldürüldü. Kadına şiddet her geçen gün artıyor.

Haberin Devamı

ÇOCUKLARININ GÖZÜ ÖNÜNDE ÖLDÜRDÜ / FOTO GALERİ

 
Ä°STANBUL’da taksi ÅŸoförlüğü yapan 35 yaşındaki Ömer Dilek, kendisinden ayrılmak isteyen ve bir süre önce Antalya’daki babasının evine gelen eÅŸi 2 çocuk annesi 34 yaşındaki TuÄŸba Dilek’i, tabancayla başından vurup öldürdükten sonra aynı silahla kendine ateÅŸ ederek yaÅŸamına son verdi. Â

Olay, bugün öğle saatlerinde meydana geldi. İstanbul’da oturan Ömer ve Tuğba Dilek çifti, şiddetli geçimsizlik nedeniyle sık sık kavga etmeye başladı. Kavgaların sonu gelmeyince Tuğba Dilek, kısa süre önce çocukları 5 yaşındaki T. ve 9 yaşındaki E.’yi de alarak, Antalya’da oturan babası Yılmaz ve annesi Şadan Seyhan’ın evine geldi. Tuğba Dilek, 1 ay kadar önce de boşanma davası açtı.

Boşanma tebligatını alınca çılgına dönen Ömer Dilek, bugün Antalya’ya geldi. Kayınpederinin evine giden Ömer Dilek, kapıyı açan eşine konuşmak istediğini söyleyerek içeri girdi. Ömer Dilek içeri girer girmez yanında getirdiği ruhsatsız tabancayı çıkartarak, kayınvalidesi ve oğlunun gözü önünde eşinin başına bir el ateş etti. Ömer Dilek daha sonra başına dayadığı tabancayı ateşleyerek yaşamına son verdi.

Haberin Devamı

Olaya tanık olan kayınvalide Şadan Seyhan ve yakınları sinir krizi geçirirken, çağrılan sağlık ekipleri, çiftin olay yerinde yaşamlarını yitirdiğini belirledi.

Olay yerine gelen Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından cesetler, otopsi için Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu Morgu’na götürüldü.

Çiftin çocukları ise yakınları tarafından bölgeden uzaklaştırıldı. 2 çocuğa anne ve babasının öldüğü söylenmedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!