Önce dövdüler sonra polise teslim ettiler 

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2018 01:39

Konya'da park halindeki kamyonun yanına aracıyla gelen bir kişi, akaryakıt çaldığı sırada çevredekilerin fark etmesi üzerine yakayı ele verdi. Vatandaşlar adamı önce yakaladı, sonra dayak atıp polis ekiplerine teslim etti. 

Haberin Devamı

KARATAY İlçesi Karakulak Mahallesi'nde önceki gece Adana çevre yolu üzerinde park halinde olan kamyonları bir süre takibe alan Mustafa K. daha sonra plakasız bir minibüsle kamyonların yanına geldi. Kamyonun yakıt depo kapağını kıran Mustafa K., hortumla depodaki 1 ton yakıtı varillere doldurmaya başladı. Bu sırada Mustafa K. olay yerine gelen ve kamyonun etrafını saran vatandaşlar tarafından yakalandı. Hırsız, öfkeli kalabalık tarafından dövüldü. Mustafa K. cadde üzerinde aracıyla seyir halindeyken yakıtının bittiğini ve kamyonları fark ederek deposundan akaryakıt çaldığını söyleyerek kalabalıktan kurtulmak istedi. 

POLİS GELİNCEYE KADAR BAŞINDA BEKLEDİLER 

Vatandaşların durumu polis ekiplerine bildirmesinin ardından olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Öfkeli kalabalık, polis gelinceye kadar Mustafa K.'nın başında bekledi, ardından da olay yerine gelen polis ekiplerine teslim etti. Şüpheliyi yakalayan vatandaşlardan Hasan Ali E., “Bizim komşular burada görmüşler, telefon açtılar. Hırsız şu iki aracın arasından deponun altındaki kapağı sökmüş yoldan geçenler de bunu fark ediyor. Bu araba zaten daha önce buradan kömür çalmış, yaklaşık iki ton yine. Aynı arabayı görünce şüphelenmişler ve geldik burada yakaladık. Yakalanınca mazotum bitti diyor. Mazotu bitmiş, burası petrol ya...” dedi.

Haberin Devamı

Gözaltına alınan şüpheli, Konya Numune Hastanesi'nde sağlık kontrolünden sonra sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. 

 

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!