Önce bıçaklandı sonra viyadükten atıldı

Güncelleme Tarihi:

Önce bıçaklandı sonra viyadükten atıldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2010 15:54

Ankara'da 19 yaşındaki Betül Çelik, sevgilisi tarafından önce karnından 4 kez bıçaklandı, sonra da 60 metrelik viyadükten aşağıya atıldı.

Haberin Devamı

Altındağ İlçesi’nde mobilya dükkanı işleten M.K. (27) ile işyerinde kasiyer olarak çalışan Betül Çelik arasında 3 ay önce ilişki başladı. M.K. şık giyinen, sosyal yönü güçlü ve çevresinde sevilen biri olan Betül Çelik'i kıskandı ve kendisini aldatığını düşündü. M.K. dün Mavi Göl'de daha önce planladığı gibi sevgilisini bıçakla öldürmek istedi, ancak etrafta insanları görünce bu düşüncesinden vazgeçti. Bunun üzerine sevgilisini alarak Çubuk 1 Barajı’na gitti. M.K. burada sevgilisi Betül Çelik’i önce karnından 4 kez bıçakladı, ardından da yaralı halde 60 metre yükseklikteki viyadükten attı. Çelik, düşme sonucu olay yerinde yaşamını yitirdi.

‘KISKANÇLIKTAN YAPTIM’

Olaydan sonra polise teslim olan M.K. verdiği ifadede, mobilya dükkanlarında kasiyer olarak çalışan Betül Çelik ile 3 ay önce ilişkileri başladığını belirterek şunları anlattı:

Haberin Devamı

“Onu çok seviyordum, ancak o gezmeyi, eğlenmeyi seven birisiydi. Bu nedenle çok kıskanıyordum. Son olarak beni aldatığını düşünmeye başladım. Bunun üzerine onu öldürmeye karar verdim. Dün Betül ile buluşmadan önce Ulus’a giderek bir bıçak satın aldım. Ardından Betül’ü alarak Mavi Göl’e götürdüm. Burada öldürmeyi düşündüm, ancak etrafta çok kişi vardı, bu nedenle vazgeçtim. Beraber yemek yiyip, zaman geçirdikten sonra Çubuk 1 Barajı’na gittik. Burada ‘beni niye aldatıyorsun’ diyerek bıçaklamaya başladım. Yaralı halde benden yardım istedi, ancak kendimi kaybetmiştim, onu aşağıya attım.”

Betül Çelik’in cesedi dün akşam Arama Kurtarma Timi ile itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu viyadükten halatlarla çıkartılarak, otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!