On Numara sonuçları bilet sorgulama ekranı: 9 Temmuz On Numara çekiliş sonuçları ve kazandıran numaralar!

Güncelleme Tarihi:

On Numara sonuçları bilet sorgulama ekranı: 9 Temmuz On Numara çekiliş sonuçları ve kazandıran numaralar
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2021 21:08

On Numara sonuçları millipiyangoonline'da ilan edildi. Sisal Şans tarafından tamamlanan çekiliş sonrası On Numara sonuçları bugün çekiliş ekranında erişime açıldı. Şans oyunu tutkunlarının heyecanla beklediği çekilişte 214.383,80 TL bir kişiye çıktı. Noter huzurunda haftanın iki günü gerçekleşen On Numara çekilişinin sonuçları online olarak sorgulanacak. Peki, 9 Temmuz On Numara çekilişinde hangi numaralar kazandırdı? İşte, On Numara sonuçları bilet sorgulama ekranı ve çekilişle ilgili bilgiler.

Haberin Devamı

 

9 Temmuz 2021 On Numara çekilişi saat 20:00’da gerçekleştirildi. Milli Piyango TV Youtube kanalından ve hurriyet.com.tr'den canlı olarak yayınlanan On Numara çekilişinin sonuçları millipiyangoonline'da açıklandı. Haftanın son On Numara çekilişi öncesi kuponlarını yatıran vatandaşlar çekiliş sonuçlarına odaklandı. On Numara çekiliş sonuçlarını aşağıdaki ekrandan sorgulayabilirsiniz.

On Numara çekilişleri Pazartesi ve Cuma günleri olmak üzere haftanın 2 günü düzenleniyor.

On Numara sonuçları bilet sorgulama ekranı: 9 Temmuz On Numara çekiliş sonuçları ve kazandıran numaralar

ON NUMARA SONUÇ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ 

ON NUMARA NASIL OYNANIR?

On Numara, 1 ila 80 (dahil) arasındaki on rakamın sıra gözetilmeksizin doğru tahmin edilmesinden oluşur.

Haberin Devamı

Bir oyun kombinasyonu, 1 ila 80 (dahil) arasındaki on rakamdan oluşur.

Tek bir oyun kombinasyonunun (kolon) ücreti 2 TL’dir. Minimum oynama tutarı tek bir oyun kombinasyonun (kolon) ücretine eşittir.

Kazanan kombinasyon, 1 ila 80 (dahil) arasındaki rakamlardan çekilen yirmi iki rakamdan oluşur. Her çekilişte, çekilen her bir rakam tekrar çekilişe dahil edilmeden yirmi iki adet rakam çekilir. Sisal Şans sistemi sayesinde her bir çekiliş tahmin edilemez olup her kombinasyonun çıkma olasılığı aynıdır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!