On Numara çekiliş sonuçları ilan edildi: İkramiye o ile çıktı - 29 Haziran MPİ On Numara sonucu sorgulama

Güncelleme Tarihi:

On Numara çekiliş sonuçları ilan edildi: İkramiye o ile çıktı  - 29 Haziran MPİ On Numara sonucu sorgulama
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2020 03:00

'On Numara sonuçları' pazartesi akşamı Milli Piyango İdaresi'nin Galatasaray Şube Müdürlüğü'nde gerçekleşen çekilişin ardından belli oldu. Noter huzurunda düzenlenen 29 Haziran On Numara canlı çekilişi sonuçlarına göre, ikramiye kazandıran numaralar MPİ üzerinden açıklandı. MPİ'den yapılan açıklamaya göre, 10 bilen 1 kişi büyük ikramiyeyi kazandı. Şimdi gözler 934. hafta On Numara sonuçlarında. İşte, merakla beklenen 29 Haziran 2020 On Numara çekiliş sonuçları ve MPİ On Numara sonucu sorgulama ekranı..

Haberin Devamı

Her hafta pazartesi akşamları çekilişi gerçekleşen On Numara'da heyecanlı bekleyiş sona erdi. 29 Haziran 2020 On Numara sonuçları ve haftanın şanslı rakamları kamuoyuna duyuruldu. Bu haftaki çekilişte, 506.812,55 TL Ankara'ya çıktı. 9, 8 ve diğer rakamları tahmin edenler de ikramiyelerini almaya hak kazandı. Milli Piyango İdaresi (MPİ) tarafından düzenlenen canlı On Numara çekilişi sonuçları, zengin olmak isteyenleri her hafta hayallerine kavuşturuyor. İşte, bu haftanın On Numara çekiliş sonuçları ve ikramiye kazandıran numaralar.

MPİ'den yapılan açıklamaya göre, bu haftaki çekilişte 10 bilen 1 kişi 506.812,55 TL ikramiye kazandı. Büyük ikramiye Ankara'nın Çankaya ilçesine çıktı. 

29 HAZİRAN ON NUMARA ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

On Numara oyununun 934. hafta çekilişleri Milli Piyango İdaresi'nce saat 21:15'te başladı. Noter canlı çekiliş heyeti huzurunda tamamlanan çekilişin ardından kazandıran numaralar şunlar oldu;

Haberin Devamı

On Numara çekiliş sonuçları ilan edildi: İkramiye o ile çıktı  - 29 Haziran MPİ On Numara sonucu sorgulama

ON NUMARA SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYIN

SON ÇEKİLİŞTE NE OLMUŞTU?

Milli Piyango İdaresi'nden yapılan açıklamaya göre, On Numara oyununun 933. hafta çekilişinde 10 bilen 2 kişi 534.943,55 TL ikramiye kazandı. Büyük ikramiye Erzurum Yakutiye ve Zonguldak Devrek'e çıktı.

ON NUMARA NASIL OYNANIR?

On Numara adı verilen bu oyunda; oyun kuponlarının üzerindeki her bir kolonda yer alan 1 ile 80 arasındaki numaralardan, çekilişle belirlenecek olan 22 adet numaradan; 10, 9, 8, 7 ve 6 numarayı doğru tahmin edenler ile hiçbir numarayı doğru tahmin edemeyenler ikramiyeye hak kazanmaktadır.
İştirakçiler, her bir kolonda, on adet numara işaretleyerek oyuna katılabilmektedir. Oyuna istenilen sayıda kolonla katılmak mümkündür. Çoklu çekiliş işaretlemek suretiyle aynı numaralar 2, 3 ve 4 çekiliş için de oynanabilir. On Numara oyununa sen-seç ile de katılmak olanaklıdır.
On Numara oyunu çekilişleri haftada bir kez Pazartesi günleri yapılmaktadır. On Numara oyunu çekilişlerinde ikramiye kazanan talihlilerin ikramiyeleri,Hiçbir numarayı doğru tahmin edemeyenler ile 6 ve 7 bilenlerin ikramiyelerini bayiler, 8 ve 9 bilenlerin ikramiyelerini bayiler ve MPİ Şubeleri, 10 bilenlerin ikramiyeleri Genel Müdürlük ile Şube Müdürlüklerince (Şube Müdürlükleri 500.000 TL.'ye kadar) ödenmektedir.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!